Joi, 20 februarie 2020, la Salonul Geta Voinea Agora s-a desfășurat a doua ediție a evenimentului Comunitatea FashionUP.

Comunicat de presă

Joi, 20 februarie 2020, la Salonul Geta Voinea Agora s-a desfășurat a doua ediție a evenimentului Comunitatea FashionUP, în cadrul căruia fiecare participant a avut parte de o experiență de neuitat, grație tuturor partenerilor implicați în acest proiect.

La ediția a doua a evenimentului Comunitatea FashionUP! ne-am bucurat de prezența Andreei Marin și a Melaniei Medeleanu, alături de bloggeri și de angajații FashionUP.

Scopul acestui eveniment este acela de a menține și de a celebra frumusețea, sub toate formele ei, de a oferi o stare de bine tuturor participanților pentru că ‘’un om fericit va face lumea mai frumoasă‘’.

Participanții au fost răsfățați cu servicii: de hair styling realizat de Geta Voinea și echipa ei de specialiști cu produse Monacelli Perggia, de make-up profesional asigurat de Alina Brăilescu și de Marionnaud, de manichiură și tratamente regeneratoare pentru unghii cu produse TRIND Cosmetics.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot” Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

A urmat ședința foto profesională în cadrul căreia fiecare participant și-a etalat stilul personal și a prezentat o ținută alcătuită cu produse vestimentare de pe https://www.fashionup.ro.

Nu a lipsit răsfățul papilelor gustative cu delicioasele prăjituri de la Sweet Ela by Cristina Voicu și de băuturi de la Rosmary Water și Vitamina Aqua

 “Cred cu tărie în acest proiect despre toate tipurile de frumusete și îi încurajăm pe cei care rezonează cu el (bloggeri, parteneri, clienti FashionUP) să ni se alăture”, a declarat Mira Anghelescu, COO FashionUP.

Ne-a onorat și bucurat nespus prezența la eveniment a Andreei Marin și a Melaniei Medeleanu, prin prisma acțiunilor nobile pe care le desfășoară amândouă, în folosul semenilor lor.

Leagăn pentru toată copilăria Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Andreea Marin este Ambasador Național pentru UNICEF în România și susține diverse cauze sociale, iar Melania Medeleanu a creat un adevărat fenomen al bunătății prin MagiCAMP (unde copiii bolnavi de cancer sunt susținuți de energia pozitivă din taberele de vară), prin MagicHOME (refugiul părinților ai căror copii luptă cu boala), prin MagicBOX (ajutoare lunare pentru familiile nevoiașe).

“MagiCAMP a crescut foarte mult, pentru că nevoia de ajutor e din ce în ce mai mare. Iar ajutorul vine, de fiecare dată, din partea oamenilor care înteleg că magia nu se face cu o baghetă fermecată. Singurul lucru cu adevarat magic e generozitatea fiecăruia dintre noi. Pe ea ne bazăm, să facem BINE mai departe” a declarat Melania Medeleanu.

Dacă doriți să susțineți aceste acțiuni sociale o puteți face prin donații directe.

Mulțumim tuturor partenerilor evenimentului Comunitatea FashionUP!

# Comunitatea FashionUP


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri