(P) S-a deschis Yummy Mummy, primul salon de frumusete dedicat mamelor

15 Octombrie 2014 publicat în Mami 27 share-uri

Inca o pereche de maini, aceasta pare a fi nevoia oricarei proaspete mame. Acea pereche care sa o ajute sa ramana in continuare ingrijita, cu manichiura facuta si cu parul aranjat, in timp ce copilul este satul, vesel si curat.

Comunicat de presa

Aceasta idee a inspirat-o pe o mama sa deschida un salon care sa raspunda nevoilor tuturor proaspetelor mamici. Se numeste Yummy Mummy si nu ofera doua maini in plus, ci posibilitatea de a veni cu copilul la salon, unde poate fi lasat cu profesionisi in babysitting, in timp ce mama profita de rasfat.

Este locul unde doamnele si bebelusii lor pot beneficia de ingrijire din partea specialistilor. La Yummy Mummy sunt persoane certificate in acordarea de prim-ajutor, jucarii potrivite pentru diverse categorii de varsta, carti si dvd-uri, spatiu pentru alaptat si schimbat copilul, scoica pentru picii care vor sa traga un pui de somn.

Pentru mame, serviciile sunt adaptate nevoilor. Maternitatea aduce cu sine o bucurie nesfarsita, dar pe langa aceasta se strecoara si mici probleme produse de dezechilibrele hormonale din timpul sarcinii. Caderea parului, tenul tern sau pigmentat, vergeturile, celulita – iata doar cateva dintre micile consecinte neplacute, care,desigur, sunt nesemnificative in comparatie cu frumusetea de copil din brate. Pentru toate aceste probleme, si nu numai, salonul Yummy Mummy are tratamente si solutii eficiente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Ca mama, sarcina si primii ani dupa nastere au fost perioadele in care am simtit cel mai mult nevoia de timp pentru mine, poate si pentru ca sunt acele momente in care se schimba prioritatile si trecem in umbra copilului. Timpul alocat candva pentru propria ingrijire s-a scurtat semnificativ. Acesta a fost motivul pentru care am decis sa deschid un salon special pentru mame. Unde sa poata veni, fara griji, impreuna cu copilul si unde sa poata gasi solutii pentru problemele estetice cu care se confrunta, fie ca e vorba despre o simpla coafura, fie despre un tratament profesionist pentru vergeturi”, spune Ana-Maria Zamfir, proprietara Yummy Mummy.

Salonul este amplasat in centrul Capitalei, ceea ce il face usor de gasit oricare ar fi zona din care vin mamicile. In plus, si copilul poate pleca cu o tunsoare proaspata, caci Yummy Mummy are prevazut si un coafor pentru copii.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Deschiderea oficiala a salonului a avut loc in data de 15 septembrie. Partenerii evenimentului de lansare au fost: GoBig Events - agentia de organizare de evenimente full-service, Dulapiorul cu Arome – furnizor de briose bune atat pentru mama, cat si pentru copil, precum si Diana Damalan Photography - fotografii pentru evenimente de neuitat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri