Autism Voice, asociația care sprijină copiii cu autism din România de mai bine de 11 ani, organizează pe 17 septembrie a IV-a ediție a Balului Bucuriei, un eveniment caritabil destinat strângerii de fonduri pentru micuții cu tulburări din spectrul autist.

Comunicat de presa

Evenimentul din acest an invită participanții să vadă, „Dincolo de stele ...” , acolo unde orice este posibil, acolo unde limitele nu există. „Recuperarea unui copil cu autism este un proces îndelungat, susținut și costisitor. Am creat Balul Bucuriei pentru a vorbi despre cei 400 de copii și tineri cu tulburări din spectrul autist pe care-i avem în grijă și pentru care luptăm să-i ajutăm să se dezvolte astfel încât să devină autonomi, să se integreze și să se facă auziți. Fiecare bilet la eveniment înseamnă 5 ore de terapie gratuită pentru un copil cu autism, iar biletele vândute se vor transforma în șanse pentru un număr mai mare de copii,” a explicat Anca Dumitrescu, președintele Autism Voice.

Surpriza și totodată invitatul special al serii va fi Feli care va încânta publicul cu cele mai noi piese ale sale, alături de band-ul său. În cadrul evenimentului, publicul va fi invitat să participe și la o licitație caritabilă de vinuri de colecție de la cramele mult premiate românești. Licitația va fi  susținută de somelierul premiat internațional, Julia Scavoși Președintele Asociației Somelierilor din România, somelierul Florin Voica.

Pe parcursul serii, invitații se vor bucura de un moment emoționant oferit de Fundația Nadia Comăneci și coregraful Viviana German Potlog și se vor putea înscrie la o tombolă caritabilă cu cele mai noi publicații cu autograf de la scriitorii contemporani: Andrei Pleșu, Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolaie, Gabriela Adameșteanu, Ana Blandiana, Stelian Tănase, Dan Lungu, Tia Șerbănescu și Gabriel Liiceanu. Balul Bucuriei este organizat în parteneriat cu Palatul Bragadiru și Backstage Production Group și va fi găzduit de Mihaela Tatu.

Cei care doresc să participe la eveniment o pot face achiziționând un bilet la Balul Bucuriei de pe https://balulbucuriei.autismvoice.ro/bilete-la-eveniment/  sau direct de pe

platforma www.iabilet.ro . Din fondurile care vor fi strânse pentru bal, Autism Voice își propune să asigure terapie gratuită pentru 20 de copii cu autism, să evalueze și să diagnostigheze gratuit 150 de copii și să pregătească 150 de părinți în procesul de recuperare al copiilor cu autism.

Ediția din acest an va fi sponsorizată de: Schneider și  Nei (Gold), Electronic Design & Consulting Group (Silver),  Asociația Viitor pentru Tine, Gleeds și Ariston (Bronz).

Partenerii evenimentului sunt: Maspex, Ioana Arsenie Trusted Advisor, DpD România, Leader Team Global Insurencer Broker, Blu Party, Teodora Ionașcu și Asociații, Ramada, Bistro Dorobanți, Fundația Nadia Comăneci, Unikt Media, Aky DJ Music, Caii de la Letea, Via Viticolă, Dans cu Vivi, Numo și Casa de Flori.

Partenerii Licitației de vinuri: Domeniile Blaga, Foss Marai, Cotnari, Sâmburești, Segarcea, Urlați, Valahorum, Gitana, Jidvei, Lady Prosecco, 1000 de chipuri, Via Viticolă și Davino, Crama Girboiu, Stirbey, Negrini și Asociația Somelierilor din România.

Partenerii media: Radio București FM, Itsy Bitsy, Ziare.com, Life.ro, Debizz, Elite Business Woman, Forbes Kids, medicalmanager.ro, Știri ONG, CSR Media, Business Mark, Comunitatea Asociațiilor de pacienți și British Romanian Chamber of Commerce.

Citiți mai multe despre evenimentul Autism Voice pe https://balulbucuriei.autismvoice.ro

Despre Autism Voice

Autism Voice a fost înființată în anul 2008. Este prima asociație specializată în recuperarea copiilor cu autism care a introdus în România posibilitatea formării specializate ABA a terapeuților, iar astăzi este singura instituție din România care oferă cursuri de formare continuă acreditate de  către BACB (Behavior Analyst Certification Board).

Autism Voice dispune de două centre de terapie unde copiii cu tulburări comportamentale de spectru autist sunt ajutați să se recupereze prin terapia ABA. Totodată, membrii asociației sunt co-organizatori ai Conferinței Internaționale ABA la București, eveniment acreditat la nivel internațional, începând cu anul 2010.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri