Ca să-ți dai seama cum să porți o cămașă este necesar să acorzi atenție și ținutei vestimentare din locul în care te afli.

Îți place să porți cămăși, dar nu ai idee când este nevoie să le porți băgate în pantaloni și când nu? Depinde. Acesta este răspunsul corect. Depinde de pantaloni, precum și de  tipul și de dimensiunile cămășii. De asemenea, ca să-ți dai seama cum să porți o cămașă este necesar să acorzi atenție și ținutei vestimentare din locul în care te afli.

Când porți cămașa băgată în pantaloni

Cămașa în pantaloni este obligatoriu de purtat dacă te îmbraci în niște pantaloni de costum. Doar astfel ai șanse să arăți foarte bine, indiferent dacă ești femeie sau bărbat. Ca să ai o ținută impecabilă, nu trebuie doar să-ți bagi cămașa în pantaloni, ci și să-ți alegi niște pantaloni de costum care să aibă lungimea ideală și, totodată, să îți acopere perfect picioarele și mijlocul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Cămașa se poartă în pantaloni și dacă este croită pentru asta. Cum arată o cămașă croită pentru a fi băgată în pantaloni? În primul rând, o cămașă care se poartă în pantaloni este suficient de lungă. Specialiștii în fashion apreciază că o cămașă trebuie să fie cu aproximativ 10 centimetri mai lungă decât linia curelei pantalonilor, astfel încât să poată fi băgată foarte bine în interior. În al doilea rând, contează cum este croită marginea de jos a cămășii. Cămășile croite pentru a fi purtate în interiorul pantalonilor au marginile lungi atât în față, cât și în spate.

Foto: Pixabay

În al treilea rând, este nevoie să porți cămașa în pantaloni, dacă ai un cod vestimentar la serviciu care îți impune acest lucru. Chiar dacă angajatorii tăi sunt foarte relaxați în privința codului vestimentar de la job, ar fi înțelept din partea ta ca, la întâlnirile de business la care participi, să te asiguri că porți cămașa în pantaloni, nu deasupra lor. Dacă ești femeie și nu ai suficiente cămăși ideale pentru a fi purtate în interiorul pantalonilor, îți recomandăm să faci o sesiune de shopping în magazinul Mango Outlet România.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Când porți cămașa pe deasupra pantalonilor

Croiala și lungimea cămășii îți arată când ar fi bine să o porți în interiorul pantalonilor și când deasupra lor. O cămașă mai scurtă se poartă, fără niciun dubiu, pe deasupra pantalonilor. Totodată, o cămașă care are marginea de jos dreaptă a fost gândită pentru a fi purtată pe deasupra pantalonilor.

Mai mult, cămășile care se poartă peste pantaloni sunt foarte lejere, din punctul de vedere al croielii. Însă, indiferent de croială, o cămașă de purtat peste pantaloni trebuie să se potrivească cu lățimea umerilor, lungimea brațelor și grosimea mâinilor tale.

Unele dintre cămășile de purtat pe deasupra pantalonilor au marele avantaj că pot fi îmbrăcate peste tricouri. Cămășile pe care le poți purta pe deasupra pantalonilor fac, de regulă, o pereche foarte bună cu blugii.

Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Combină niște blugi slim fit, o cămașă mai lungă și puțin mai largă și o pereche de pantofi sport și vei obține o ținută casual nemaipomenită, potrivită indiferent dacă ești fată sau băiat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri