4 Decembrie 2018 publicat în Moda 54 share-uri

Una dintre cele mai interesante combinații ale sezonului este cea de fuste midi plisate cu cizme lungi. Fustele plisate ale sezonului au fost adesea asortate cu cizme cu toc, lungi peste coapse, atât de lungi încât se ”pierd” pe sub faldurile fine, vaporoase ale fustelor.

Combinația de fuste midi plisate cu cizme lungi este una pe cât de plină de rafinament, pe atât de relaxată, effortless și potrivită oricui. Este un mix interesant, sofisticat și în același timp suficient de relaxat încât să nu pară ”prea din cutie”. Este, dacă vrei, ținuta ideală de purtat ziua, dacă adori moda feminină și liniile ladylike.

Dacă te-ai plictisit de blugi, dacă ai depășit moda urbană, dacă pur și simplu cauți o abordare feminină, ușor opulentă, sofisticată a ținutei de zi, te invit să descoperi cum porți fuste plisate cu cizme cu toc! Căci secretul stă tocmai în articolele vestimentare pe care le adaugi la ”ecuație”.

Vezi mai multe sugestii aici de ținute cu fuste midi și cizme cu toc lungi

Elementele elegante, de seară, ladylike, reprezentate de fustele plisate, midi, adesea din materiale lucioase, prețioase, fine, vaporoase, chiar metalice sunt echilibrate de detalii casual, relaxate, effortless, de zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag

Te invit să vezi cu ce încălțăminte asortezi fustele plisate, pentru a obține contrastul de effortless-sofisticat! Și, de asemenea te invit să descoperi ce asortări de fuste midi plisate cu cizme lungi au făcut creatorii de modă, pentru a vedea exact la ce mă refer când spun că acest mix este, totuși, unul de zi, fie și unul bogat, opulent, prețios, de zi!

Fuste plisate cu cizme lungi se poartă în acest sezon!

Da, în acest sezon se poartă fuste midi plisate cu cizme lungi și se poartă într-o asortare contrastantă, nici prea de zi, nici prea de seară. Nici prea pompoasă, dar nici relaxată. Tocmai aceste contraste i-au fascinat pe creatorii de modă.

Femeia actuală a lui 2018 este genul de femeie ce pendulează între opulent, prețios, sofisticat, bogat, rafinat, feminin și casual, relaxat, effortless. Este, deci, o femeie complexă dar și suficient de asumată cât să fie curajoasă!

Vezi mai multe modele de fuste plisate midi

Dacă te atrage ideea aceasta, dacă vrei să fii și tu femeia actuală, între prețios și relaxat, te invit să porți și tu fuste midi plisate cu cizme lungi. Cu ce încălțăminte asortezi fustele plisate? Important este să fie cizme lungi, ce trec de genunchi, chiar coapse.

Apoi, esențial este să alegi fie cizmele mulate ”second skin”, ce par mai degrabă dresuri. O altă variantă este să alegi calapodul de cizme lungi, largi, adunate, pe gambe. Cum porți fuste plisate cu cizme cu toc, asta te invit să descoperi mai jos, din sugestiile marilor creatori de modă.

Cum porți fuste plisate cu cizme cu toc în acest sezon: asortează pulovere groase până la talie și coliere masive, prețioase

Să detaliem, deci! Se poartă fuste midi plisate cu cizme lungi! Și dacă vorbim despre fustele midi plisate, este necesar să știi că acestea se poartă până la genunchi, până la gambe sau midi, aproape de gleznă. După lungime, un alt detaliu important este textura.

Dacă alegi combinația de fuste midi plisate cu cizme lungi, este important să alegeți fuste vaporoase, fluide, din țesături eterice, subțiri, senzuale, diafane.

Vezi mai multe modele de cizme lungi cu toc 

Unii creatori de modă au mers pe texturi att de diafane încât sunt aproape transparente, merg către ”voal”. Alții au ales materiale fine, fluide, dar nu transparente. Alții au ales țesături lucioase, metalice!

Totuși, cum porți fuste plisate cu cizme cu toc dacă vrei un look relaxat, sofisticat, bogat, opulent dar effortless? Contează și cu ce încălțăminte asortezi fustele plisate, dar și cu ce alte piese completezi look-ul!

De exemplu, Louis Vuitton a asortat fustele plisate cu bluze basic, pantofi retro și haine plușate de blană, scurte, până în talie, în stil retro. De la Balenciaga înveți cum porți fuste plisate cu cizme cu toc, pentru un stil super-prețios și totuși relaxat. Aici fustele plisate cu irizații metalice au fost combinate cu pulovere pufoase, până în talie, curele strânse pe talie, cizme lungi ”second skin”, din material textil și coliere masive, la baza gâtului.

Cu ce încălțăminte asortezi fustele plisate pentru un vibe și mai casual? La Lanvin găsești fuste midi plisate cu cizme lungi, stil bocanci, army-Punk, cu pattern animal-print, catarame masive, pulovere tip helancă mulată, cu guler pe gât și curele în talie.

Așadar, dacă vorbim despre fuste midi plisate cu cizme lungi să tot ai variante de purtare! Unele mai casual, altele de-a dreptul prețioase. Însă toate bazate pe contrast, pe stil eclectic, îndrăzneț! Depinde cum alegi tu să dozezi curajul!

Sursa foto front page  – Unsplash

Un material realizat de Iulia Claudia Dumitru - autor Kudika Shopping


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri