12 Decembrie 2018 publicat în Moda 2 share-uri

Ești gata de vacanța de iarnă? Ei bine, de acum vei fi și mai pregătită! Am adunat cele mai bune sfaturi și cle mai tari pulovere pentru vacanța de iarnă la munte. Și îți împărtășesc ție toate secretele. Orice ai mai pune în bagajul tău, nu uita să vezi și aceste modele de pulovere de purtat la munte!

Ce fel de pulovere pentru vacanța la munte îți propun? Pe scurt, cam toate stilurile, în funcție de felul în care plănuiești să treceri vacanța de Crăciun sau de Anul Nou.

Am adunat pulovere de purtat la munte, numai bune pentru pârtie dar și ideale pentru vacanțe leneșe, cu o carte, un pahar de vin și un șemineu în față. Uite ce găsești la noi:

👘🎄 Pulovere groase pentru vacanța de Crăciun la munte: cele mai cool tricotaje!

👘🎄 Pulovere de purtat la munte: mizează pe lână, gulere înalte, mâneci foarte lungi și modele ce acoperă talia!

Sunt sigură că și tu aștepți finalul de an și perioada de liniște și relaxare, fie ea activă sau nu. Așa că, pentru noi toate, pentru noi, cele care așteaptă să ia stațiunile cu asalt, am ales modele de pulovere pentru vacanța la munte. Perfecte cu blugi. Perfecte cu pantaloni de schi sau salopete de snowboard. Perfecte pentru prânz sau cină. Descoperă mai jos cele mai interesante, frumoase și călduroase pulovere pentru vacanța de iarnă la munte!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Pulovere groase pentru vacanța de Crăciun la munte: cele mai cool tricotaje!

Există ceva mai reconfortant ca o carte bună, un vin, un pled călduros și un pulover la fel de călduros, în fața focului, cu zăpada pe fundal? Eu, una, așa îmi petrec vacanțele. Nu schiez, nici alte sporturi de pârtie nu m-au prins (în afară de săniuș). Așa că în vacanța de iarnă, dacă merg la munte, prefer plimbările luuungi, prin zăpadă, traseele și bulgăreala. Și mai prefer cititul, dormitul și băuturile calde.

Vezi mai multe modele aici

Pentru acest gen de vacanță, am ales pulovere de purtat la munte, perfecte pentru activități outdoor sau lenevit. Atenție, când spun activități, mă refer la diverse activități de vacanță, căci sporturile intense pe pârtie au nevoie de echipament special.

Așadar, pentru explorat, pentru petrecut zilele cu prietenii sau familia în cabane, pentru petrecut zilele în cabană am ales cele mai șic pulovere pentru vacanța de iarnă la munte. Vei observa că, indiferent de model, culoare sau pattern, modelele de pulovere pentru vacanța la munte au un numitor comun: confortul! Cum adică? Citește mai jos!

Pulovere de purtat la munte: mizează pe lână, gulere înalte, mâneci foarte lungi și modele ce acoperă talia!

Când spun confort, mă refer la linia amplă, largă, adesea oversize. Consider că se pretează pentru vacanțe la munte, pulovere tricotate amplu, ce permit orice fel de mișcare. La fel de mult contează în alegerea unor pulovere de purtat la munte și lungimea lor.

Vezi mai multe modele de pulovere tricotate

Puloverele mai lungi în zona spatelui sunt perfecte în zilele lungi de plimbare sau bulgăreală sau făcut oameni de zăpadă, pe afară. Și în plus, le poți purta cu tot felul de bluze termoizolante pe dedesubt.

Cât despre culorile și modelele perfecte de pulovere pentru vacanța de iarnă la munte, am și aici câteva sugestii! Contează foarte mult detaliile ce țin de confort și aici accentuez gulerele înalte, manșetele lungi sau mânecile lungi, dar și tricotajele groase, moi, pufoase, nicidecum rigide sau aspre. Totul pentru confort, nu?

Legat de culori și pattern-uri, poți alege pulovere pentru vacanța la munte simple, uni, colorate sau cu model. Modelele minimal din texturi pufoase, precum lâna, mohairul sau cașmirul sunt perfecte!

La fel sunt și modelele de pulovere de purtat la munte, cu împletituri și detalii tricotate șic. Cu dungi, cu motive etnice, cu pattern ludic (buline, de exemplu), cu motive geometrice sau cu model de sărbători (reni, Moș Crăciuni, motive nordice, scandinave, globuri, brăduți), orice stil poate fi alegerea ta!

Tu ce pulovere de purtat la munte alegi?

Sursa foto front page  – Unsplash

Un articol de Iulia Claudia Dumitru - autor Jurnalul unei shoppaholice / Kudika Shopping


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri