9 Ianuarie 2019 publicat în Moda 18 share-uri

Bereta franțuzească din texturi interesante este unul dintre accesoriile de cap must-have ale acestei ierni. Și încă un motiv să o achiziționezi: se va purta și în continuare, din primăvara ce vine! Bereta franțuzească din texturi interesante este un accesoriu de efect: vezi aici modele de berete din materiale chic, modele de berete cu motive colorate!

Până la sezonul de primăvară-vară 2019, căci muuult mai este, dragii babei, și mult frig se va fi trăit pe pielea noastră, să vorbim despre accesorii ce ne aduc un plus de confort și căldură. Și care reușesc să mențină și detaliile șic la vedere! Astăzi vom aduce în discuție multe modele de berete din materiale chic, toate în trendurile actuale.

Accesoriile de cap i-au fascinat oricum pe designeri! De la căciuli la pălării, de la șepci la modele de berete cu motive colorate sau din materiale și țesături fabuloase! Toate se poartă și sunt menite să confere un plus de atitudine, să plaseze purtătoarea în centrul atenției și să adauge un plus de efect oricărei ținute.

Pentru că da, bereta franțuzească din texturi interesante are acest efect! Poate fi piesa effortless-șic de care ținuta ta, oricare ar fi ea, are nevoie! Dă-mi voie să te conving!

Bereta franțuzească: look-ul de parizian fără prea mult efort se ține! Alege acest accesoriu de cap!

Se poartă multe ”ciudățenii” în acest sezon. De la căciulile tip cagulă la fesurile cu calotă înaltă, de la căciulile cu franjuri sau perle și cristale aplicate, la șepcile de baseball, de la toci cu voaletă, la berete ce amintesc de șepcile băieților de ziare și ale marinarilor.

Vezi mai multe modele AICI

Iar pe lângă modelele extravagante, să nu uităm de minunatul stil effortless-chic, în care se încadrează și bereta franțuzească din texturi interesante!

Atât de simplă, dar atât de wow! Ca moda franțuzoaicelor, de altfel, nu-i așa? Până la urmă o pariziancă nu ar epata nicicând prin elemente ostentative! Oh, nu! Feminitatea ei stă în micile detalii ce fură inimile și privirile. Iar aceste modele de berete din materiale șic sunt exact desprinse din poveștile eleganței franțuzești, mademoiselle!

Dar hai, mai bine, să vedem unde au strălucit modele de berete cu motive colorate sau din țesături și materiale de efect, în colecțiile acestui sezon!

Poartă bereta franțuzească din texturi interesante la orice ținută, indiferent de stil!

Reapariția beretei franțuzești din texturi interesante, încă de acum câteva sezoane a dus la o adevărată explozie de accesorii de cap și pălării, șepci și berete de acest gen, acum, în iarna asta! Dar și de la primăvară poți purta modele de berete din materiale șic, căci vor rămâne accesorii must-have!

Vezi mai multe modele

Ce modele de berete cu motive colorate și din țesături interesante au creat designerii? La Sonia Rykiel apare bereta franțuzească din texturi interesante, din stofe pline, cu tăietură militărească. Același vibe army îl transmite și bereta din piele observată la Rejina Pyo. La Isa Arfea au ieșit în evidență modele de berete din materiale șic, precum stofele plușate, dar și cu model exagerat, supradimensionat!

Supradimensionare am văzut și la Giorgio Armani, unde bereta franțuzească din texturi interesante amintește de aceea pe care Rembrandt o etala în toate autoportretele sale. Cu pliuri încrețite, din reiat roșu cu fir auriu, bereta franțuzească din texturi interesante a lui Armani este perfectă în acest sezon!

Vezi mai multe sugestii de bască din piele eco

Și dacă vorbim despre modelele de berete cu motive colorate, trebuie să te inspiri din colecțiile Rykiel și Versace. La Rykiel bereta franțuzească din texturi interesante este parte dintr-o ținută ton sur ton, cu carouri colorate, din cap până în picioare.

Și la Versace am văzut modele de berete cu motive colorate, cu pattern cadrilat, amintind de ecosez, completate fiind de aplicații metalice de tipul monedelor, lucky-charms și de eșarfe satinate, purtate retro, pe cap și gât, pe sub beretă. Tot berete retro, de data aceasta din blană, găsești la Moschino și Michael Kors.

Vezi mai multe propuneri de bască în stil retro

De la materiale și stofe cadrilate, la piele eco și blană luxoase, opulente și cool, de la materialele colorate la stofele pline, rafinate, sofisticate, uni, în tonuri neutre sau pastelate, de la modelele ce amintesc de stilul military la croiala exagerată, supradimensionată, bereta franțuzească din texturi interesante este la mare căutare în acest sezon! Ți-o recomand pentru un plus de stil și sofisticare, cu efort minim!

Sursa foto front page  – Unsplash

Un material de Iulia Claudia Dumitru - autor Jurnalul unei shopaholice / Kudika Shopping


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri