30 Ianuarie 2019 publicat în Moda 4 share-uri

Rochia-tunică cu imprimeu floral nu pare așa un subiect de iarnă! Și totuși, în acest sezon, iarna nu e tocmai iarnă. Iarna e ca vara și asta se vede de la cele mai mici detalii! Dar mai bine să te conving vizual, cu câteva sugestii și sfaturi de styling.

Deși nu ai zice că acesta este subiectul pe care ar trebuie să-l abordăm în plin sezon geros, trebuie să-ți spun că dacă designerii au propus rochia-tunică cu imprimeu floral pentru iarnă, atunci, tot ce putem să facem este s-o purtăm! Dacă ne regăsim în stilul ei, desigur!

Dar tocmai asta e frumos dacă vorbim despre tunici cu imprimeu floral colorat! Se potrivesc adesea tuturor siluetelor și vârstelor, sunt suficient de versatile, mega confortabile și senzuale exact cât trebuie. Și sunt o pată de culoare și de Boho într-un ocean de tricotaje, geci pufoase și paltoane!

Vezi mai multe rochii-tunică în imprimeuri florale!

Dar poate n-ar trebui să le vorbesc de rău pe cele călduroase, căci până la urmă, creatorii de modă au propus rochii stil tunică cu flori alături de geci matlasate, stil Poufa, paltoane și pardesiuri groase, de stofă, șaluri imense, oversize și multe layere de tricotaje pufoase și călduroase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Dar hai să detaliem! Iată cum s-a văzut rochia-tunică cu imprimeu floral în defilările de toamnă-iarnă 2018-2019!

Rochia-tunică cu imprimeu floral cu lungime midi sau maxi este la modă și acum!

Cum s-a văzut rochia-tunică cu imprimeu floral pe catwalk? Trebuie menționat că au fost multe prezentări în care modelele de rochii stil tunică cu flori au ”rupt gura târgului”, cum s-ar spune!

De exemplu, la Chloe, rochia-tunică cu imprimeu floral a fost maxi, lungă pân în pământ, cu ”cold shoulders”, adică cu umerii decupați, cu decolteu retro și s-a asortat cu bocanci și accesorii Grunge.

Vezi AICI rochii-tunică ASOS cu imprimeu floral!

Tot pe variante lungi, maxi a mers și Giambattista Valli, unde tunicile cu imprimeu floral colorat au avut mâneci bufante, și multe volane, până în pământ. Și tot pe lungime până la gleznă au mers și designerii Brock Collection, unde am văzut rochii stil tunică cu flori, într-un stil aproape de Era Victoriană, mai degrabă.

10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Colecție cu cele mai frumoase rochii satinate care îți conferă un look elegant și feminin Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC

Aici tunicile au fost mai degrabă elegante, de seară, pline de rafinament, completate fiind de șnururi prinse în funde la gât și manșete stil manșon de blană.

Poartă tunici cu imprimeu floral colorat pe post de rochii, alături de ciorapi cu model și tricotaje!

După cum vezi, rochia-tunică cu imprimeu floral nu a fost neapărat Boho și atât. Sau mai bine spus nu s-a oprit la stilul Hippie, relaxat, boem, cu influențe nomade, deși și acest vibe este tare la modă acum!

Rochia-tunică cu imprimeu floral a acestui sezon a cuprins mult rafinament, multă elaganță și prețiozitate. Falduri diafane, broderii, imprimeuri retro-feminine, lungimi midi ori maxi, mâneci interesante și asortări eclectice.

Vezi propuneri de rochii stil tunică simple și feminine!

Și apropo de asortare, dacă vrei să fii vedetă și să atragi toate privirile, îți recomand să asortezi rochii stil tunică cu flori cu haine de blană, paltoane din stofă cu gulere de blană, cizme lungi, din piele, bocanci androgini, ciorapi cu împletituri și modele colorate interesante, fără doar și poate cu combinația atât de controversată a momentului: cu șosete groase, flaușate și sandale!

Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție

Păstrează acel vibe Boho, acea relaxare specifică tunicilor cu imprimeu floral colorat, Hippie, amintind de moda eclectică, relaxată și effortless a anilor 70! Păstrează asta dar adaugă câteva staturi și elemente prețioase, bogate, opulente, și desigur, mult contrast de stiluri!

Vezi și propunerile noastre de tunici boho florale de aici!

Până la urmă, acest sezon, indiferent că vorbim despre rochia-tunică cu imprimeu floral sau despre alte item-uri vestimentare, ca bluzele stil tunică și tunicile simple, este construit pe mixaje de stiluri și surse diferite de inspirație.

Pe lângă faptul că rochia-tunică cu imprimeu floral se poartă acum, ea continuă să fie în trenduri și după sezonul rece, așa că, oricând te poți baza pe o astfel de achiziție confortabilă, feminină dar relaxată, effortless dar cu potențial de asortare eclectic, Boho, plin de poveste și stil!

Sursa foto front page  – Unsplash

Un material de Iulia Claudia Dumitru, stilist Kudika Shopping


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri