4 Aprilie 2019 publicat în Moda 19 share-uri

Rujurile mate au devenit tot mai căutate, iar de mult timp preferate în tendințele de machiaj - sunt moderne, versatile, conferă o formă faină buzelor și, contrar a ceea ce se crede, nu usucă!

Poate că rujurile mate sunt ceva mai pretențioase în ceea ce privește tehnica de aplicare, pentru că nu trebuie să încarci, dar cu siguranță că se văd grozav dând o notă mătăsoasă de catifelare. Odată ce le încerci, îți va fi greu să renunți la ele, să crezi că mai poți reveni la rutina veche de beauty. Trebuie doar să găsești acea culoare care te definește, care este compatibilă cu personalitatea ta și gata - poți cuceri lumi și lumea cu un simplu zâmbet!

Rujuri mate în tonuri electrice

Ruj mat albastru Color Riche Balmain L’Oreal Paris

Îndrăzneață și provocatoare - așa definim această nuanță albastră de la L’Oreal Paris, un ruj mat Color Riche Malmain. Are textură solidă cu grad de acoperire complet și rezistență mare. Pe lângă faptul că hidratează este și o culoare extravagantă care trebuie purtată cu ținute la fel de atrăgătoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

***Îl poți comanda aici

Ruj mat portocaliu aprins Orange Luois

Poate că nu îți place neapărat să atragi atenția asupra ta, așa că avem încredere că un ruj mat portocaliu te va ajuta cumva să treci neobservată, dar nu și în anonimat. Este un lipstick care te ajută să creezi umbre, să definești și evidențiezi delicat buzele. Plus că vor fi hrănite, pentru că are o formulă benefică.

***Îl poți comanda aici

Ruj mat NYX lavanda Professional Makeup Velvet Matte Lipstick

Cu formula îndrăzneață, rujul mat de la NYX cu nuanță de lavandă, un mov intens, acesta acoperă instant, de la prima aplicare. Rezistent la transfer, produsul de înfrumusețare este unul sofisticat care are grijă ca buzele tale să rămână catifelate.

***Îl poți comanda aici

Rujuri mate lichide în culori clasice

Ruj mat Yves Saint Laurent Tatouage Couture

Yves Saint Laurent vine cu o gamă de rujuri mate în nuanțe cât mai rafinate, care variază de la nude rose, roșu, corai, roz, fucsia, piersică. Toate asigură pigmentare intensă și conferă un aspect sănătos și de volum al buzelor. Se aplică ușor, se usucă rapid și au efect mat.

***Îl poți comanda aici

Ruj mat Max Factor Lipfinity Velvet Matte

Și de la Max Factor am găsit găsit colecția de rujuri mate Lipfinity Velvet Matte. Sunt produse disponibile în tonuri calde, doar șase, dar ofertante în sublinierea unui machiaj fain: orange glow, luxe nude, nude silk, cool coral, red luxury, saint berry. Se pot purta și la make-up de zi, cât și la cel de seară.

***Îl poți comanda aici

Ruj mat Maybelline SuperStay Matte Ink

Se aplică cu tușe delicate, dinspre centru spre colțuri - rujul mat SuperStay Matte Ink de la Maybelline este disponibil în nuanțe trendy și saturate, care rezistă până la 16 ore pe buze. Efectul ultra mat se obține imediat, având un aplicator special de săgeată pentru ușurință și precizie în manevrare și aplicare.

***Îl poți comanda aici

Foto homepage: By marinafrost /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri