12 Aprilie 2019 publicat în Moda 4 share-uri

Dacă iarna este sezonul în care înlocuim bijuteriile pentru gât cu eșarfele și fularele, primăvara și vara este timpul să strălucim la propriu și la figurat.

Cândva, o prietenă bună mi-a spus că femeia nu este femeie dacă nu poartă cercei, iar mai târziu l-am întâlnit pe el, care m-a convins să port bijuterii, pentru că unei femei îi șade bine cu bijuterii. Așa se face că am acum cutiuțe cu bijuterii, împărțite pe stiluri, culori și ocazii, colierele fiind printre preferatele mele.

Și cum sezonul care ne dă liber la orice a început, am dat buzna pe magazinele online și am căutat noutăți în materie de coliere, Iată ce am găsit:

Colier cu cristale

Te vei îndrăgosti iremediabil de acest colier cu cristale. Degeaba vei închide pagina și te vei întoarce la ale tale... gândul și inima îți vor rămâne la imaginea cu colierul Armani. Pentru că în viață avem nevoie de răsfăț, iar răsfățul ni-l facem uneori chiar noi, sunt total de acord să punem bănuți deoparte de la un salariu la altul pentru achiziționarea unei bijuterii puțin mai scumpă decât ne permitem în mod normal, dar care cu siguranță ne va împlini sufletește. Imaginează-ți doar cum va arăta la gâtul tău, tu cu părul prins lejer, pantofii cu toc în picioare și o ținută pe care o porți cu atitudine. Vei fii senzațională!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

* Poti cumpara colierul de aici.

Colier cu pietre multicolore

Încă se poartă gulerele detașabile, mai ales modelele pe care le poți purta ca și bijuterie. Așa că am ales pentru tine un model de guler care aduce culoare, sclipire și unicitate oricărei ținute. Poartă-l cu o cămașă albă sau o maletă, poartă-l cu o rochie elegantă bodycon sau cu un pulover oversize, dar poartă-l atunci când îți dorești să ieși în evidență, când ai o zi bună și vrei ca toată lumea să afle asta. Sau, poți să gândești invers, și să te folosești de farmecul lui pentru a îți schimba starea de spirit.

* Il poti vedea aici.

Colier multiplu

Este atât de simplu să accesorizezi o ținută în ziua de azi, nici măcar nu e nevoie să deții o colecție impresionantă de bijuterii. La îndemână îți stau brățările și colierele multiple, adică ai nevoie de o singură bijuteri care să lase impresia că sunt mai multe și ai rezolvat orice problemă. Colierul multiplu se poartă pe deasupra unui pulover sau a unui tricou, dar îl poți introduce și într-o ținută îndrăzneață cum ar fi o rochie sau o bluză decoltată. Fii sigură pe tine și toți vor face ce vrei tu!

* Poti achizitiona acest colier de aici.

Colier cu inserții de broderie

Am găsit și varianta boemă a gulerului detașabil, este vorba de colierul cu inserții de broderie, care nu doar că arată senzațional în combinație cu o cămașă din mătase, dar te va pune în lumina reflectoarelor la orice eveniment nocturn vei merge. Este musai să ai părul prins, fie în coadă de cal, o împletitură frumoasă sau un coc lejer, ideea este să îl lași să strălucească în toată splendoarea lui și tu odată cu el. Îți recomand să porți ruj roșu, blush rozaliu și un zâmbet de milioane.

* Il poti cumpara de aici.
 

Colier dublu la baza gâtului

De ceva timp nu mai am pace din cauza minunățiilor de coliere la baza gâtului. Mi se pare cea mai tare invenție în materie de lănțuri pentru gât. Știu, exagerez, dar voiam să scot în evidență cât de seducătoare mi se pare o femeie care poartă un astfel de colier. Partea bună la acest model de colier este că poate fi introdus în orice ținută, fie ea office, de seară sau sport. Colierul la baza gâtului este făcut să stea la gântul tău în permanență, nu ești nevoită să îl înlocuiești în funcție de ocazie.

* Il poti cumpara de aici.

Sursa foto homepage: by 4 pm production /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri