4 modele de pantofi sport pe care trebuie să le ai în garderobă în acest sezon!

Oricât de mult am iubi pantofii cu toc care ne alungesc silueta și ne pun în evidență finețea gleznelor, cel puțin ocazional renunțăm la ei în favoarea încălțămintei sport. Pantofii sport sunt ideali pentru ținutele casual, practice, cu influențe chic sau smart și se pot asorta cu aproape orice piesă vestimentară din garderobă.

Vedetele adoptă și ele outfituri în care tenișii, sneakerșii sau alte tipuri de încălțăminte sport sunt elementele-cheie, așa că te poți inspira și din aparițiile lor.

Totuși, o adevărată fashionistă este mereu în pas cu tendințele, motiv pentru care îți dezvăluim care sunt cele 4 modele de pantofi sport pe care trebuie să le ai în garderobă în acest sezon!

#1: Sneakersii clasici albi

O pereche de pantofi sport albi te poate salva din orice impas vestimentar. Fie că vorbim despre adidași sau despre teniși, aceștia sunt un must-have în trendurile actuale și o piesă statement pe care trebuie să o achiziționezi cât mai repede.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Încălțămintea sport albă este opțiunea perfectă pentru zilele călduroase de primăvară și vară și poate completa outfituri diverse.

Pentru o ținută reușită pret-a-porter asortează clasicii teniși albi cu jeanși și tricouri sau bluze sport. Dacă ești adepta unui stil mai feminin, avem vești bune pentru tine: aceeași pereche de pantofi sport albi poate fi purtată cu rochițe înflorate, lejere, sau cu fuste din diferite materiale.

#2: Pantofii sport pentru alergare

Nu trebuie să fii neapărat o sportivă înrăită pentru a purta încălțăminte de alergare. Pe lângă rolul său funcțional, acest tip de pantofi reprezintă o variantă pentru oricine își dorește să țină pasul cu moda. Pantofii sport de alergare sunt din ce în ce mai populari în ținute de stradă, dar și combinați în outfituri din stiluri derivate celui casual.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Colorați, albi sau negri, cu imprimeuri sau uni, aceștia fac deliciul ținutelor în sezonul de primăvară-vară din 2019. Alege-ți modelele preferate de încălțăminte de alergare de aici.

#3: Sneakersii in culori feminine

Feminitatea este un atu ce poate fi pus în valoare și prin intermediul vestimentației. De asemenea, ultimele tendințe din modă pun accentul pe naturalețe și pe abordarea unui stil girlsh. Ca atare, în acest sezon mizează pe pantofi sport în nuanțe pudrate, cum ar fi rozul pal.

Living Coral, care a fost desemnată culoarea anului de către Institutul Pantone reprezintă, de asemenea, o opțiune foarte bună pentru asortarea ținutelor tale.

#4: Pantofii sport cu talpă dreaptă

Printre pantofii sport-vedetă ai anului se numără și cei cu talpă dreaptă. Având în vederea versatiliatea lor, nu va fi dificil să îi asortezi cu hainele pe care le ai deja în dulapul tău. În funcție de culoarea lor, poți realiza outfituri diverse, de la cele mai simple și mai practice, până la cele mai extravagante și mai explozive.

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

În acest sezon, se poartă mixurile vestimentare lejere și cool. Completează-ți look-ul cu o pereche de pantofi sport în tendințe!

Foto homepage: By Leszek Czerwonka/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri