6 Iunie 2019 publicat în Moda 18 share-uri

Accesorii pe care le poți cumpăra chiar și azi fără să te îngrijorezi că se vor demoda vreodată. 

Îți mai aduci aminte inelele cu lănțișor care erau la modă în urmă cu zece ani? E în regulă, cel mai probabil nimeni nu își mai aduce aminte de ele, iar motivul e simplu: nu mai sunt la modă. 

Unele tendințe în materie de accesorii dispar repede, dar altele se bucură de o asemenea popularitate încât putem să le considerăm cu ușurință atemporale. 

Mai jos îți prezentăm o listă cu asemenea accesorii pe care le poți cumpăra chiar și azi fără să te îngrijorezi că se vor demoda vreodată. 

Inele

Inelele vor rămâne mereu la modă: sunt foarte ușor de integrat în orice outfit și pot fi asortate (aproape tot timpul) oricărei ținute. Poți alege inele simple, din metale fine, sau inele statement, impunătoare, inele din metale masive sau inele din materiale colorate. Orice fel de inele ai alege, poți să fii sigură că moda lor nu va trece niciodată. O investiție bună ar putea fi în inelele statement, care pot scoate din anonimat orice ținută și care pot da personalitate outfit-ului tău atunci când accentul stilistic nu e pus pe nimic în mod special.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Ochelari de soare

De la cei ai lui John Lennon și James Dean, la cei ai lui Audrey Hepburn sau Jackie O., ochelarii au făcut istorie în fashion. Dincolo de faptul că rareori vei găsi o pereche de ochelari de soare care să se demodeze vreodată, aceștia vor oferi întotdeauna o notă elegantă look-ului tău. În plus, studiile arată că, la fel ca o rochie bine aleasă, ochelarii de soare te pot ajuta să ai mai multă încredere în tine însăți. O idee bună ar fi să alegi, totuși, o pereche cu lentile negre, care poate fi integrată cu ușurință în orice fel de ținută.

Ceasuri

Ceasurile sunt accesorii nemuritoare și sunt foarte puține situațiile în care ai putea descoperi că un ceas nu se potrivește cu un anumit context social sau cu ținuta pe care ai ales-o. Sigur, e mereu bine să ai în garderobă mai multe modele (casual, business sau sporty), dar ideea de bază rămâne valabilă: indiferent că vorbim despre un ceas casual, business sau sporty, în teorie acesta poate face casă bună cu aproape orice fel de ținută (desigur, cu condiția să nu aibă finisaje sau culori care să îl facă incompatibil cu cele ale ținutei).

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Colierele cu perle

Colierul cu perle nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. Jacqueline Kennedy e cea care l-a transformat într-un accesoriu „must-have” atunci când l-a purtat în prima ei apariție ca Primă Doamnă a Statelor Unite și de atunci a rămas un accesoriu nemuritor. Poate fi asortat la orice ținută, de la cele vintage, la cele casual sau classy și, cum perlele adevărate au un preț destul de piperat, poți opta oricând pentru o variantă mai la îndemână: colierul din imitații de perle, care va fi la fel de potrivit.

Aproape toate brandurile își schimbă colecțiile în funcție de tonul dat de prezentările de pe catwalk, însă unele accesorii pur și simplu nu ies niciodată din tendințe. Poți achiziționa oricând accesoriile din lista de mai sus fără teama că vor ajunge vreodată să se demodeze și le poți integra, cu ușurință, în aproape orice ținută. 

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri