26 August 2019 publicat în Moda 2 share-uri

Iată câteva lucruri de care să ții cont atunci când îți alegi ținuta pe care să o porți la o nuntă:

Există puține situații mai puțin stresante decât aceea în care trebuie să te decizi ce vei purta la o nuntă, fie ea a unei rude sau a prietenei tale din copilărie. Și misiunea se îngreunează atunci când nu există un dress code specificat pe invitație. Da, știi, nu trebuie să te îmbraci în alb și nici să ai o rochie care ar putea distrage atenția de la mireasă, dar uneori ți-ar prinde bine niște indicații în plus.

Un bun punct de plecare este acela al perioadei din zi în care are loc evenimentul, dar ține cont și de cât de formal este acesta și de dress code, atunci când el există. Iată câteva lucruri de care să ții cont atunci când îți alegi ținuta pe care să o porți la o nuntă:

Reguli generale în alegerea vestimentației pentru o nuntă

În prezent, femeile au foarte multă libertate și aproape nenumărate opțiuni la dispoziție atunci când își aleg ținuta pentru o nuntă. Lucrul cel mai important de care trebuie să ții cont este să nu porți alb, în nicio nuanță. Regula este cu atât mai necesară cu cât sigur nu îți dorești să eclipsezi o mireasă într-o zi atât de importantă și specială pentru ea. Singura excepție este aceea în care pe invitație există un dress code care specifică acest lucru, caz în care oaspeții sunt încurajați să poarte și ei alb.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Un alt lucru de care trebuie să ții cont, mai ales când mergi la o nuntă care are loc ziua: nu purta negru și nici paiete, deoarece acestea sunt specifice ocaziilor care necesită o ținută de seara. Mai ales că există o mulțime de rochii de nunta din care poți alege.

În plus, chiar dacă participi la nunta unor prieteni foarte tineri, amintește-ți că la eveniment vor veni și oameni care vor avea vârste mai înaintate, inclusiv familiile mirilor. Din respect pentru ei și pentru ocazia în sine, evită ținutele excesiv de sexy, rochiile care nu lasă nimic imaginației și tocurile care sfidează gravitația. Linia dintre eleganță și un eșec vestimentar răsunător este una extrem de subțire și sigur nu ți-ai dori să o încalci.

Asta nu înseamnă că nu poți părea feminină și atractivă, tot ce trebuie să faci este să păstrezi niște limite rezonabile. Dacă ai îndoieli, consultă-te și cu alte invitate la nuntă sau fă un research scurt despre ce se mai poartă sezonul acesta.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Cum te îmbraci când nu este specificat codul vestimentar

Dacă invitația nu specifică un cod vestimentar, folosește-te de preferințele personale, de ceea ce ai deja în dulap sau măcar de o listă restrânsă atunci când mergi la shopping. O rochie de cocktail, o little black dress sau chiar o salopetă lungă vor funcționa aproape oriunde, deci nu prea ai cum să dai greș. Alege și o pereche de sandale sau de pantofi care să îți complimenteze ținuta și ai rezolvat problema cu efort minim și rezultate spectaculoase.

Un alt lucru de care trebuie să ții cont este că, indiferent de ora la care are loc evenimentul sau de cât de casual este, blugii sau pantalonii scurți nu ar trebui să fie o opțiune. Aceasta este o ocazie specială și adesea implică și o ceremonie religioasă, așa că trebuie să arăți respect pentru cuplu, depunând minimul efort de a-ți alege o ținută potrivită cu evenimentul.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Accesoriile sunt alt aspect de care trebuie să ții cont la o nuntă. Gențile mari, cele foarte extravagante sau bijuteriile excesive și opulente nu au ce căuta la o astfel de ocazie. Un clutch elegant, un colier statement sau o pereche de cercei cu pietre prețioase vor fi elemente care vor aduce un plus de eleganță ținutei tale, fără a distrage atenția de la personajul principal al evenimentului, mireasa.

Să alegi ținuta pentru o nuntă nu trebuie să fie o misiune complicată, nici una foarte frustrantă. Ține cont de regulile despre care ți-am spus, alege o ținută care se potrivește momentului și în care să te simți bine și bucură-te împreună cu mirii de unul dintre cele mai fericite momente din viețile lor.

Sursă foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri