24 Ianuarie 2020 publicat în Moda 17 share-uri

În continuare, îți spunem ce pantofii sunt la modă în iarna aceasta! 

Încălțămintea se numără printre acele accesorii vestimentare indispensabile. Dacă vechii pantofi erau confecționați din lemn și sfori, în timpurile moderne avem la dispoziție o mulțime de modele din care putem alege. Pantofii cu toc, balerinii, botinele, cizmele sau pantofii sport și diverse alte tipuri de încălțări se regăsesc în garderoba noastră și ne accesorizează ținutele de zi cu zi, dar și pe cele elegante. 

Și dacă vară optăm pentru încălțăminte decupată, în culori stridente, care sunt, însă, cele mai potrivite variante pentru sezonul rece? În continuare, îți spunem ce pantofii sunt la modă în iarna aceasta! 

Ghetele animal print

Anotimpul friguros nu reprezintă o scuză pentru a aborda outfituri monotone. În continuare se poartă animal print-ul, așa că folosește-l cu încredere în combinațiile vestimentare pe care le porți. Dacă vrei să ieși din tipare, investește într-o pereche de ghete cu acest imprimeu, pe care le poți asorta într-o mulțime de moduri. Ele se potrivesc atât cu jeanși, dar și cu fuste sau rochii sau poate chiar leggins și vor arăta minunat cu pulovere, paltoane, malete și alte item-uri vedetă ale garderobei de iarnă. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează

Indiferent că optezi pentru imprimeu tigru, piele de șarpe sau zebră, vei atrage cu siguranță toate privirile atunci când mergi pe stradă purtând astfel de încălțări deosebite! Poți găsi modele diverse de încălțăminte de iarnă cu animal print pe epantofi.ro

Botinele în culori puternice 

Deși credeai că iarna ar trebui să mizezi mai degrabă pe negru și pe nuanțe sobre, iată că tendințele modei de anul acesta dictează cu totul și cu totul alte principii. Se pare că în sezonul rece din 2020 în mare vogă este încălțămintea colorată, dar și pantofii sau botinele albe. 

Roșul intens, albastrul electric sau chiar fucsia sunt doar câteva dintre nuanțele în care îți poți alege, în acest an, încălțămintea de iarnă. Așa cum spuneam, însă, nu uita nici de încălțămintea de culoarea zăpezii! 

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Ghetele cu vârf ascuțit sau pătrat 

Îndrăzneala este cuvântul care caracterizează cel mai bine tendințele vestimentare din această iarnă. Astfel, revin în actualitate toate acele trenduri care au făcut furori în  din epocile trecute. Este și cazul încălțămintei cu vârf pătrat sau ascuțit, care și-au făcut loc în topul preferințelor în acest sezon. În ceea ce privește lungimea, alege o pereche de botine până la nivelul gleznei.  Acest model de încălțăminte va conferi oricărei ținute un aer modern și actual! 

Încălțămintea strălucitoare

Materialele strălucitoare se numără și ele printre preferatele designerilor de pantofi, în acest an. Auriul, argintiul, la fel ca aplicațiile și inserțiile strălucitoare sau imprimeurile florale sunt vedete în iarna lui 2020. Strasurile, pietrele, sclipiciul sau alte materiale care conferă acest efect de strălucire sunt ideale pentru încălțămintea la modă în acest an, deci nu ezita să le porți. 

Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Trendurile în materie de încălțăminte din acest an aduce în prim plan un plus de glam. Urmărind sfaturile din acest articol, vei arăta precum o divă și vei reuși să transformi strada într-un adevărat podium de modă!

Foto fr si main: By Victoria Chudinova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri