Cel mai mare mall din România își invită clienții să descopere trei noi branduri, care au deschis, în exclusivitate pentru București, primele lor locații, în AFI Cotroceni!

Comunicat de presă

AFI Cotroceni continuă seria de suprize pe care le-a pregătit pentru iubitorii de shopping. Clienții mall-ului vor putea, de acum, să își completeze garderobele cu ținute cu un aspect vintage, pline de culoare și cu un aer fantezist specific brandului israelian Michal Negrin, care a inaugurant recent primul său concept store din București, în AFI Cotroceni. De asemenea, cel mai mare brand turcesc de articole home & deco, Karaca, a deschis primul său magazin din România, în mall-ul din zona Cotroceni.

Astfel, AFI Cotroceni continuă să-și surprindă clienții, de data aceasta cu două magazine ale unor branduri recunoscute internațional, hotărâte să câștige fidelitatea bucureștenilor și nu numai. În plus, clienții mall-ului vor putea, de acum, să se bucure și de preparatele cu specific american ale Maggie`s Ranch. Restaurantul redă atmosfera americană atât prin design, cât și prin meniul inedit, conceput de chef Paco Ruiz, venit special din Chicago pentru a-i surprinde pe români cu preparatele sale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Împreună în arte și simțiri

„Prin deschiderile inedite din această vară, AFI Cotroceni dovedește încă o dată că aici clienții se pot bucura de shopping la superlativ. Pentru că ne place să le oferim cele mai diverse și, totodată, calitative opțiuni atunci când vine vorba de cumpărături și de petrecerea timpului liber, vara aceasta, lista magazinelor a fost completată cu trei noi branduri prezente exclusiv în AFI Cotroceni.” a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Maggie`s Ranch, gustul autentic American

Maggie’s Ranch Taste of America reușește să surprindă și să redea cu succes spiritul autentic american, atât prin decorațiunile care îți dau senzația că iei parte la filmarea unei producții western, dar și prin mâncarea ce păstrează gustul sută la sută american. Conceptul aparține proprietarilor resort-ului cu același nume situat la 10 km de Cetatea Râșnov.

,,Vedem deschiderea acestui restaurant ca pe o oportunitate. Decizia noastră de a fi prezenți și în afara ranch-ului din județul Brașov este prima etapă a planului nostru de extindere a acestui concept la nivel național. Este un proiect ambițios, însă judecând după feedback-ul extrem de bun pe care l-am primit an de an de la clienții care ne vizitează locația din Râșnov, suntem convinși că cei care vor călca pragul restaurantului nostru din AFI Cotroceni vor fi la fel de plăcut surprinși!” a declarat Sorin Marina, fondator Maggie’s Ranch Holiday Resort.

Michal Negrin, bun gust desăvârșit

Noul magazin inaugurat în AFI Cotroceni este cel de al doilea din România și completează lista de 65 de concept store-uri ce pot fi găsite în mall-uri de lux din peste 26 de țări, precum Japonia, Statele Unite ale Americii, Israel, Mexic, China, Canada, Franța, Italia, Ungaria, Australia, Rusia, Olanda, Croația sau Muntenegru.

”Sunt foarte entuziasmată de deschiderea primului nostru concept store din București, al doilea din România. Toate ținutele, toate elementele care le împodobesc provin din străfundurile inimii mele și vă sunt prezentate cu mare dragoste, așa că bucureștenilor și nu numai le doresc să intre în lumea noastră, să trăim împreună fantezia”, a declarat designer-ul Michal Negrin.

Karaca, varietate pentru fiecare casă

Karaca este una dintre cele mai mari și mai longevive companii din industria turcă a sticlei, porțelanului și metalului și le oferă clienților săi o gamă largă de produse la prețuri accesibile. În 2013, Karaca a primit cu mândrie certificatul de calitate turcesc (TURQUALITY®), o recunoaștere foarte importantă pentru brandurile de origine turcă de înaltă calitate, recunoscute la nivel internațional.

Lista locațiilor inaugurate luna aceasta în AFI Cotroceni este completată de deschiderea insulei Chocolat, pe culoarul Sunset Boulevard. Deschiderile vor continua și în perioada următoare, cu noi surprize din partea AFI Cotroceni. Mai multe detalii puteti gasi pe www.aficotroceni.ro și pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

Foto homepage: Pexels/ Bruce Mares


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri