ECCO COOL 2.0 - un pantof sport care va deveni rapid un favorit al acestei veri.

Comunicat de presa

Noua editie speciala ECCO COOL 2.0 prezinta un sneakers experimental indraznet, ce combina un sistem revolutionar de ventilatie interioara in jurul piciorului cu o piele care a fost prelucrata pana cand a devenit extrem de catifelata.

Cu un nume care indica posibilitati aproape nelimitate a ceea ce brandul danez ECCO poate realiza prin imaginatie si inovatie, noua colectie adauga un aspect urban COOL prin pielea moale perforata care a fost creata special.

“Toata lumea are nevoie de un pantof frumos, cu respirabilitate exceptionala si confort extraordinar - un pantof care mentine practic picioarele bine aerisite si uscate, indiferent de activitate si de conditiile meteo.” spune Nicki Taestensen, Lead Designer la ECCO.

Elegant, sportiv si confortabil, acest pantof pentru barbati si femei respira in mod natural prin canalele sale de aer asigurand astfel o aerisire de 360° a piciorului. Este foarte important sa permitem eliminarea libera a transpiratiei si caldurii din interiorul incaltamintei, in acelasi timp asigurandu-se ca umezeala din mediul exterior nu poate patrunde. Desi o combinatie ideala intre o respirabilitate la 360° si o impermeabilitate de 100% pare paradoxala, brandul ECCO a reusit sa faca o “magie“ printr-o asociere unica de structura GORE-TEX® SURROUND™ si o talpa intermediara inteligent proiectata.

Combinatia perfecta intre stil si confort face ca acesti pantofi sport sa fie ideali pentru uzul zilnic. Fetele din piele moale se flexeaza odata cu piciorul, permitand miscarea libera si un stil natural de mers, in timp ce brantul anatomic din spuma de PU absoarbe socurile si ofera un mers confortabil.

In noua colectie puteti descoperi influenta tendintelor prin gama de culori focalizata pe nuante pale de roz si bleu, cu accente indraznete de design, dar si clasicele culori alb, negru sau maro.

ECCO COOL 2.0 - un pantof sport care va deveni rapid un favorit al acestei veri.

Noua colectie ECCO COOL 2.0 se gaseste in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Sibiu si Galati, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri