Anul acesta, iubirea prinde mai multe forme

Comunicat de presă

De Valentine’s Day, PANDORA sărbătorește dragostea în toate formele sale – de la sentimentele romantice de iubire, la dragostea față de sine și prieteniile de nedestrămat. Realizate de bijutieri talentați din metale de înaltă calitate precum argintul 925 și PANDORA Shine (argint 925 placat cu aur), noile modele ne îndeamnă se ne exprimăm sentimentele într-un mod unic și să transmitem mesaje de dragoste inedite.

Anul acesta, iubirea prinde mai multe forme. Încununați relația minunată și pasiunea pe care le trăiți alături de cel drag cu noile talismane strălucitoare din argint 925, care ne aduc aminte de săgețile cuceritoare ale lui Cupidon, care nu ratează niciodată! Fiți diferite de Ziua Îndrăgostiților și arătați întregii lumi că sunteți iubite purtând cerceii asimetrici în formă de inimi, atent meșteșugiți și ideali atât pentru ținute casual, cât și pentru cele extravagante, sau alegând noile brățări netede Moments, din argint 925 și cu inscripția „LOVED”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Valentine’s Day nu mai este acum o sărbătoare dedicată doar cuplurilor, ci aduce un omagiu prieteniilor sincere. Sărbătoriți afecțiunea în toate versiunile sale și oferiți-le celor mai bune prietene bijuterii prețioase, pline de însemnătate. Inelele, pandantivele și colierele cu motivele săgeții și ale inimii – realizate din argint 925, cu detalii placate cu aur în nuanțe bogate, și împodobite cu zirconiu cubic strălucitor – îi vor aminti mereu celei mai bune prietene de sentimentele tale și o vor îndruma în direcția bună.

#PANDORAValentines

#LOVED


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri