15 Februarie 2019 publicat în Noutati 2 share-uri

Hai la teatru! Hai la joaca! este o initiativa menita sa le insufle copiilor pasiunea pentru teatru, de la cele mai fragede varste.

Comunicat de presa

Cu o experienta de 13 ani in organizarea de evenimente pentru copii, echipa BluParty cauta mereu noi modalitati de a-i distra pe prichindei. Cel mai nou proiect al celor de la BluParty este o stagiune cu spectacole de teatru create special pentru cei mici. 

Hai la teatru! Hai la joaca! este o initiativa menita sa le insufle copiilor pasiunea pentru teatru, de la cele mai fragede varste. Teatrul nu are doar rol distractiv, ci si educativ - poate fi un canal prin care cei mici sa primeasca invataturi valoroase.

BluParty da startul unui nou proiect, prin care vrea sa aduca in atentia prichindeilor spectacole de teatru marca BluParty, create cu multa daruire si pline de idei creative si interactive.

Dupa ce au rasfoit carti cu povesti, cei de la BluParty au asternut idei creative si interactive, menite sa transpuna atat pe copii, cat si pe adulti intr-un univers al fanteziei.
Proiectul este realizat cu sprijinul Teatrului InDArt, care a pus la dispozitie spatiul de joc pentru desfasurarea reprezentatiilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Programul artistic include atat spectacole pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 9 ani, cat si spectacole pentru prichindeii care abia descopera lumea, cu varste sub 4 ani. Iata care sunt cateva dintre spectacolele pe care cei de la BluParty le pregatesc pentru cei mici:

Pinocchio Super-Eroul

Acest spectacol interactiv si original il aduce in prim plan pe Pinocchio, unul dintre cele mai longevive personaje ale copilariei.

Cei mici il vor ajuta pe indragitul personaj sa salveze lumea din ghearele maleficului vrajitor Maki, iar pe parcurs vor descoperi ei insisi cum sa devina supereroi.

Plin de umor, culoare si muzica, spectacolul contine elemente moderne, care reusesc sa aduca aceasta poveste clasica in epoca contemporana. Dupa vizionarea acestui spectacol, Pinocchio va ocupa un loc de cinste printre eroii micutilor, alaturi de personaje consacrate din benzile desenate.

Distributia:

  • Alma Costin
  • Vasile Revnic
  • Valentin Paraschivu/Catalin Popa

Regizor: Gina Lazar

Kids Mim Show

Kids Mim Show este un spectacol interactiv, ce contine elemente de mima, care vor starni amuzamentul micutilor.

Mim si Mimi sunt doi frati care au preferinte complet diferite: in timp ce Mimi iubeste jocurile copilariei, fratele ei, Mim, este fascinat de jocuri electronice. Fiecare dintre ei va incerca sa il convinga pe celalalt ca hobby-ul lui este cel mai tare, intr-o competitie plina de energie si dinamism. Copiii vor fi implicati in poveste si vor avea chiar ocazia sa urce pe scena alaturi de actorii BluParty.

Distributia:
Alma Costin
Vasile Revnic

Regizor: Cristian Lefter/ Gina Lazar

Slinky Boy

Ca sa fie siguri ca si cei mai mici copii se pot bucura de aceasta noua initiativa, cei de la BluParty au adaugat in program si un spectacol potrivit pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 4 ani.

Spectacolul Slinky Boy ii va duce pe micuti intr-o calatorie senzoriala in care il vor avea alaturi pe personajul omonim, Slinky Boy. Acesta a fost obligat de catre un vrajitor sa traiasca intr-un tub mare si colorat, drept pedepsa pentru ca spargea foarte multe baloane. 

Slinky Boy va pleca intr-o aventura senzoriala, iar in calea sa va intalni iarna, apa, focul si va invata cate ceva despre taine ale vietii precum responsabilitatea, prietenia, curajul.

Distributia:
Radu Pocovnicu

Regizor: Radu Pocovnicu

Spectacolele de teatru pentru copii realizate de BluParty te asteapta in fiecare duminica la teatrul InDArt. Vino impreuna cu micutul tau si bucurati-va impreuna de o activitate distractiva si educativa!

Verifica programul si afla cum poti sa rezervi bilete!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri