9 Aprilie 2019 publicat în Noutati 2 share-uri

Al patrulea tip de ciocolată, descoperit de maeștri ciocolatieri de la Callebaut, ciocolata roz, denumită Ruby, este acum și în România.

Comunicat de presa

Desertul, din boabe de cacao care păstrează o nuanță specială roz și o aromă fructată, încântă simțurile devenind desertul preferat al generației Millenials. Combinații artizanale, din ciocolată roz și arome exotice, cu fructe de pădure și fistic, sunt acum disponibile și în România, la Chocolissimo.ro.

Uită tot ceea ce știai despre ciocolată! Cu noua Ruby, artizanii ciocolatieri deschid un drum nou în istoria celui mai iubit ingredient. Povestea ciocolatei Ruby – o ciocolată roz, care succede precursoarelor sale atât de iubite – ciocolata neagră, cea cu lapte și cea albă -, este una fascinantă. Un maestru ciocolatier de la cunoscuta fabrică Callebaut a descoperit componența neobișnuită a boabelor rubinii de cacao și a încercat să o păstreze în procesul de prelucrare. De la acest moment, până la prima tabletă roz scoasă pe piață au trecut însă mai bine de 10 ani, astfel încât ciocolata Ruby a ajuns pe rafturi abia în 2018, fiind vândută doar în anumite piețe. Acum, aceasta este disponibilă și în România.

Boabele speciale de cacao provin în special din țări precum Brazilia, Ecuador și Coasta de Fildeș, însă originea nu este definitorie în privința boabelor rubinii. Experții belgieni susțin că este o întâmplare a naturii, iar gustul fructat natural și culoarea sunt ingrediente care o fac să fie preferata generației Millenials care își propune să echilibreze un stil de viață sănătos cu experimentarea unor plăceri extreme în ceea ce privește gustul.

La Chocolissimo, aceste particularități speciale au fost combinate artizanal cu arome la fel de sofisticate, precum rubarbă, fistic sau migdale, dar și cireșe sau caise uscate, astfel încât experiența gustului să fie una specială. De asemenea, recomandarea artizanilor în ciocolată este ca Ruby să fie combinată cu șampanie rose sau chiar bere, ambele potențând în mod surprinzător gustul fructat și ușor acid al acestui tip nou de ciocolată.

Ruby, în colecția de Paște de la Chocolissimo

Ruby promite să devină noua senzație de ciocolată cu care vor fi răsfățați prietenii, familia și partenerii de afaceri în această primăvară și se alătură zecilor de sortimente de ciocolată belgiană din colecția propusă de Chocolissimo România.

Gustul delicat al pralinelor, alături de decorul realizat manual, designul aparte și combinațiile de arome sunt câteva dintre caracteristicile colecțiilor de primăvară și de Paște propuse de Chocolissimo. Printre cele mai iubite ingrediente adaugate bomboanelor umplute cu ganache de ciocolată se numără ananasul, zmeura, afinele sau coaja de lămâie, alături de praful de aur care decorează spectaculos unele tablete.

În plus, pe lângă colecțiile de praline dedicate sărbătorilor ce se apropie, ciocolata devine mesager al expeditorului prin chocotelegrame. Acestea pot fi personalizate în detaliu, atât ca ambalaj, dar mai ales ca mesaj, fiind o modalitate inedită de a face urări scrise cu litere de ciocolată. Mai mult, chocotelegramele sunt livrate în cutii din din lemn african, făcând din mesajul-desert un cadou extrem de apreciat, cu sau fără o ocazie specială.

Despre Chocolissimo

Povestea Chocolissimo este strâns legată de pasiunea pentru ciocolată prin explorarea tradițiilor vechi de secole, de producție a ciocolatei veritabile belgiene. Colecțiile au la bază ciocolată belgiană premium, cele mai bune și aromate ingrediente naturale, dar și o deosebită atenție la detalii pentru crearea de produse din ciocolată remarcabile și memorabile.

Chocolissimo a luat ființă în anul 2004 în Polonia, aparținând grupului MM Brown. Astăzi compania operează în mai multe țări europene ca producător și distribuitor de produse din ciocolată de nișă. Produsele Chocolissimo sunt create în ciocolaterii tradiționale din Franța, Belgia, Germania, Țările de Jos, Elveția și chiar Madagascar și Australia, de maeștri ciocolatieri cu experiență, după rețete tradiționale bine păstrate.

Din 2014 Chocolissimo a intrat și pe piața din România, oferind peste 300 de tipuri de ciocolată, produsă manual în ateliere tradiționale: praline, ciocolată de băut, fondue de ciocolată, trufe și fructe în ciocolată. Fiecare produs Chocolissimo este placere pură, servită cu emoții sincere și senzații puternice.ut® Finest Belgian


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri