La Avido ai in fiecare zi mancare pregatita in tihna, din ingrediente organice, farm to table, cu gust absolut delicios.

Comunicat de presa

Avido este un restaurant cu poveste. Povestea unei prietenii de peste 15 ani a Madalinei Toma si Cristinei Chirita si a pasiunii lor pentru un stil de viata sanatos. De aici totul decurge firesc, din respect pentru oameni si natura.

La Avido ai in fiecare zi mancare pregatita in tihna, din ingrediente organice, farm to table, cu gust absolut delicios. Mancare asa cum era odinioara: fara pesticide, organisme modificate genetic si culturi pe repede-inainte.

Restaurantul ofera o alternativa sanatoasa, fara compromisuri, intr-o societate in care alimentatia este adesea impusa de ritmul alert al vietii urbane.

La Avido gasesti mereu paine cu maia artizanala plamadita in casa, in fiecare dimineata, cea mai gustoasa pizza cu maia, dar si un meniu business lunch - la care se ofera 20% discount pentru cei care lucreaza sau locuiesc in zona - , mic dejun si cina. Toata mancarea este facuta in casa!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Împreună în arte și simțiri

Pentru ca ingredientele sunt intotdeauna proaspete, majoritatea de la producatori locali, meniul are o dinamica sezoniera. Doua dintre fermele locale de la care Avido se aprovizioneaza constant sunt Nasul Rosu si Ferma din curte. si ei, ca si cele doua fondatoare ale restaurantului, impartasesc pasiunea pentru mancare autentica si un stil de viata sanatos.

Pe langa mancarea sanatoasa si delicioasa, absolut speciala este cafeaua de la Origo, prajita cu cateva zile inainte de a fi servita.

Restaurantul este situat pe Calea Floreasca 91-111 si este deschis intre orele 10.00 si 22.00, de marti pana duminica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri