Transforma fiecare zi a verii intr-o aventura cu noile bijuterii Pandora, exotice si versatile, realizate din materiale veritabile, metale pretioase si finisate manual de catre cei mai priceputi bijutieri.

Comunicat de presa

Noua Colectie de Vara 2019 le indeamna pe femeile de pretutindeni sa isi urmeze visurile, sa indrazneasca si sa exploreze, fiecare piesa a gamei complimentând perfect vibe-ul romantic si de nestapânit al sezonului. Bijuteriile Pandora dedicate verii intruchipeaza diversitatea si au fost inspirate din culturile intregii lumi, prin culori vibrante, detalii impresionante si modele geometrice.

Impletind notele urbane si spiritul aventurier, bijuteriile verii pot fi asortate si combinate intr-o multitudine de stiluri, exprimând feminitate, unicitate si curaj. Piesa cheie a noii colectii, balonul cu aer cald, sugerând libertatea sezonului estival, poate fi regasita atât pe bratari, cât si pe coliere. Noul pandantiv, Balon albastru cu aer cald, confera dinamism si culoare oricarui look, fiind realizat din argint 925 si infrumusetat cu un cristal in nuante de albastru intens.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Inspirate de moda tribala, noile inele Coroana Exotica si bratarile realizate din Pandora Shine si zirconiu cubic stralucitor atrag atentia asupra mâinilor datorita modelelor grafice, geometrice, fiind ideale pentru a fi purtate suprapuse. Cerceii rotunzi sunt reinterpretati, de aceasta data intr-un design conic, masiv, fiind eleganti, dar si o piesa statement in acelasi timp.

Sezonul acesta, intreaga lume este terenul tau de joaca. Aventureaza-te, viseaza, creeaza indrazneste sa iti exprimi stilul fara bariere. Vara aceasta, este timpul sa explorezi cu Pandora.

#TravelInStyle

#PandoraStyle


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri