Zilele agitate își pun amprenta asupra stării tale de spirit, dar o clipă de relaxare te ajută să te deconectezi și să te încarci cu energie pozitivă. Tesori d’Oriente îți oferă un moment de evadare, în care stresul și grijile sunt date uitării.

Comunicat de presa

 

Regăsește-ți echilibrul interior și evadează din cotidian

În această perioadă ți-e mai greu poate ca oricând să te destinzi și să îți regăsești starea de bine. Chiar dacă ai un program foarte încărcat sau, din contră, nu te poți concentra nici la activitățile mărunte, o baie relaxantă te va ajuta să te simți mult mai bine. Acordă-ți câteva momente pentru tine și eliberează-ți mintea de gândurile negative.

Adu destinațiile exotice la tine acasă! Aromele îmbietoare din gelurile de duș Tesori d’Oriente îți răsfață pielea și te poartă spre destinații îndepărtate, chiar la tine acasă. Ce spui de notele revigorante, încărcate de mister, Tesori d’Oriente Thai Spa, care te energizează și îți relaxează simțurile? Tu îți regăsești starea de bine, iar pielea ta rămâne fină și mătăsoasă la atingere. Relaxare ca într-un hammam? Baia turcească sau hammam-ul era un loc rezervat ritualurilor de îngrijire, care te deconecta de lumea de afară. Cu Tesori d’Oriente Hammam poți crea aceeași atmosferă în intimitatea casei tale. Îmbogățit cu ulei de argan, gelul de duș Tesori d’Oriente Hammam hidratează pielea intens și îi oferă o atingere de mătase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Încearcă și textura catifelată a cremelor de baie Tesori d’Oriente, care te poartă de fiecare dată într-o călătorie a simțurilor. Crema de baie Tesori d’Oriente Ayurveda te răsfață cu note de portocală, paciuli și bergamotă, oferindu-ți o senzație de liniște și reechilibrare a simțurilor. Cu Tesori d’Oriente e mult mai ușor să ai o atitudine zen, indiferent de provocările prin care treci.

Acordă atenție ritualului tău de îngrijire a pielii

Atunci când te simți bine în pielea ta, poți face orice și ai o senzație benefică de confort.  Ritualul tău zilnic de îngrijire te relaxează și te ajută să te simți confortabil în pielea ta. Profită de timpul petrecut acasă în această perioadă și acordă-ți zilnic un moment numai pentru tine.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Testul lui Mercur Retrograd: Cum te va afecta aceasta perioada?

Cremele de corp Tesori d’Oriente au grijă de pielea ta și o hidratează intens, pentru ca tu să te bucuri timp îndelungat de o atingere fină, ca de mătase. Încearcă aroma inconfundabilă a cremei de corp Tesori d’Oriente Mosc Alb, care îți învăluie pielea cu textura delicată a mii de flori albe.

Ce te poate face să te deconectezi și să îți regăsești armonia și starea de bine, dacă nu o clipă de răsfăț ca cea a unei regine din Egiptul Antic? Descoperă aroma seducătoare a crinului albastru de Nil, atinsă de notele calde ale lemnului de santal din crema de corp Tesori d’Oriente Aegyptus, care îți redă frumusețea pielii și liniștea interioară.

Tesori d’Oriente – secretul tău pentru momente benefice de relaxare!

Mai multe detalii:

Facebook Tesori d'Oriente

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Instagram


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri