Disponibilă exclusiv în magazinele Kaufland, marca oferă calitate la preț accesibil, într-un echipament sportiv complet.

Comunicat de presă

Din dorința de a încuraja mișcarea și sportul chiar și de acasă în această perioadă, Kaufland aduce în magazinele sale din toată țara noua colecție de echipament sportiv Newcential®, marcă proprie - un motiv în plus ca activitățile fizice de zi cu zi să devină o obișnuință plăcută. 

Cu un sortiment variat, de la încălțăminte și până la tricouri, noua gamă cuprinde articole sportive pentru bărbați și femei, potrivite pentru toate planurile de antrenament, de la începători până la profesioniști.

Disponibilă exclusiv în magazinele Kaufland, marca oferă calitate la preț accesibil, într-un echipament sportiv complet.

Pe lângă funcționalitate și rezistență, noua gamă se remarcă prin calitate certificată – fibrele textile sunt certificate cu sigiliul OEKO-TEX® pentru siguranță și sănătate, iar cele din bumbac bio au certificarea GOTS.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu Kaufland anunță programul magazinelor de Paște

Mai mult, impermeabilitatea și rezistența la murdărie sunt posibile datorită tehnologiei inovatoare BIONIC FINISH®. Articolele sunt ușoare, rezistente, se usucă repede și nu se șifonează, fiind în egală măsură prietenoase cu mediul înconjurător.

În această perioadă, pentru a susține mișcarea chiar și de acasă, Kaufland a introdus reduceri de preț semnificative la articolele sportive marca Newcential®.

Gama conține tricouri, topuri, veste, pantaloni scurți, colanți, bustiere, șosete și pantofi sport, precum și prosoape de baie, confecționate din materiale care lasă pielea să respire, chiar și în timpul celor mai intense sesiuni de fitness.

Mai multe informații sunt disponibile aici: https://www.kaufland.ro/sortiment/marci-proprii/newcential.html    


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri