Este esențial să alegi deodorantul în funcție de caracteristicile pielii tale, dar mai ales ținând cont de beneficiile produsului respectiv.

Comunicat de presă

Pentru cele mai multe dintre noi, deodorantul este primul pas în călătoria clean beauty. Alegerea unui deodorant care să funcționeze este un proces personal, care probabil va implica mai multe încercări. Deodorantul favorit al prietenei tale nu ar funcționa pe pielea ta sensibilă sau cu tendință de transpirație excesivă. Motiv pentru care este esențial să alegi deodorantul în funcție de caracteristicile pielii tale, dar mai ales ținând cont de beneficiile produsului respectiv.

Cum sunt mulți factori de luat în calcul în acest sens, am investigat pentru tine recomandările și beneficiile generale ale deodorantului cu magneziu.

Nu pătează

Magneziul este dizolvat în formula deodorantului tocmai pentru a oferi cea mai bună performanță, fără să lase nici măcar o urmă.

Formulă prietenoasă cu pielea sensibilă

Formula deodorantului se află sub forma unei emulsii de îngrijire, extrem de prietenoasă cu pielea ta. Mai mult, ingredientele emulsiei sunt dizolvate în formulă și sunt ușor de absorbit în piele. Noua formulă cu maoferă senzația unui parfum proaspăt, ce va rămâne vreme îndelungată pe pielea ta.

Noua gamă de deodorante Fa Fresh & Free oferă pielii prospețime naturală. Formula nu conține alcool sau săruri de aluminiu și combină într-un mix perfect magneziul natural cu aromele proaspete, de lungă durată, oferind o protecție de până la 48 de ore.

Potrivit și pentru el

Noua gamă de la Fa este concepută și pentru bărbați, cu magneziu natural, fără niciun tip de săruri sau alcool. Deodorantul pentru el conține un complex de ingrediente și vitamine revigorante cu mentă și bergamotă și îngrijește pielea într-un mod delicat, oferind senzația de prospețime și energie pentru întreaga zi.

Fără alcool și săruri

Deodorantele cu magneziu conțin o formulă naturală, care se bazează pe un complex puternic de magneziu, ce protejează pielea până la 48 de ore, fără alcool și fără săruri de aluminiu.

Apărare naturală împotriva mirosurilor neplăcute

Studiile din domeniu arată că magneziul are proprietatea de a reduce mirosul transpirației excesive. Deodorantul îmbogățit cu magneziu natural devine, astfel, înlocuitorul excelent al deodorantului tău obișnuit.

Fa FRESH & free Grapefruit & Lychee pentru ea oferă pielii tale un parfum vibrant de grapefruit, îmbogățit cu esență de trandafiri și aromă de litchi.

Fa FRESH & free Cucumber & Melon pentru ea redă pielii tale prospețimea pepenelui verde amestecat cu ingredientele naturale ale castravetelui și buchetul florilor de primăvară.

Fa MEN FRESH & free Mint & Bergamot cu un complex de ingrediente și vitamine revigorante cu mentă și pergamut, oferă senzația de prospețime și energie pentru întreaga zi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri