AVON lansează un manifest al aromelor, ce accentuează ideea legăturilor unice cu noi și cu ceilalți.

Comunicat de presă

În contextul distanțării sociale și a nevoii de a ne simți mai aproape unii de ceilalți, AVON lansează în premieră gama de parfumuri Attraction One, într-o formulă unică menită să creeze conexiuni dincolo de limitele dintre oameni, indiferent unde s-ar afla.

Prin această inovație, AVON lansează un manifest al aromelor, ce accentuează ideea legăturilor unice cu noi și cu ceilalți.

Cu o aromă încărcată de magnetism, linia Attraction One vine într-o pereche de parfumuri individuale unisex, în variantele FRESH și INTENSE, care oferă cuplurilor, partenerilor și prietenilor din întreaga lume o nouă formă de conectare senzorială, prin parfum.

Destinate iubitorilor de mister și profunzime, cele două parfumuri dețin un secret exclusiv al celor mai mari parfumieri din lume: acordul puternic al ingredientelor exotice, dublat de design-ul simetric al parfumurilor, care amplifică atracția.

Prin îmbinarea vibrantă a celor mai alese condimente și plante, fiecare parfum poate fi folosit atât de femei, cât și de bărbați, oferind luminozitate și senzualitate.

FRESH este un parfum energizant pe bază de citrice aromate, de inspirație braziliană, susținută de delicata floare Lush Violet și de prospețimea smochinelor.

Luminozitatea dată de florea de lămâi sicilian se întâlnește perfect cu proprietățile șofranului, iar la baza aromei se află notele de cedru pur, rășina Benzoin și nalba delicată, un trio armonios și încântător.

INTENSE reprezintă o combinație orientală, intensă și seducătoare, o abordare altfel a senzualității, dată de accentele de cardamom iute, piper roz și bergamotă. În centrul parfumului se află esența de Transluzone, care aduce un accent de modernitate, în acord cu florile de portocal.

În plus, condimente precum vanilia dulce se combină cu lemnul de santal neted și bogăția inserțiilor de cafea, pentru o senzație complementară de căldură ce se așază pe piele în straturi.

Cu ocazia lansării, AVON își propune să transmită un mesaj important: în lumea parfumurilor nu există reguli și redefinește atracția ca fiind o emoție universal valabilă pe care o putem accesa prin puterea simțurilor. Aceste parfumuri nu oferă doar o aromă plăcută, ci au puterea de a ne schimba starea, de a ne conecta, prin propritățile terapeutice. Mai mult, ne oferă ceea ce cu toții ne dorim să simțim, în aceste clipe: senzația de apropiere ce traversează barierele fizice. Cu Attraction One celebrăm, astfel, toate formele de dragoste pe care le putem manifesta.

Cele 2 parfumuri Attraction One sunt disponibile începând de astăzi în noua broșură AVON, ce poate fi accesată și în variantă digitală, și pot fi comandate online de pe site-ul www.avon.ro/ebrosura/.

În această perioadă, clienții AVON care comandă produse beneficiază de livrare direct acasă, prin curier.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri