23 August 2018 publicat în Psihologie 1 share-uri

Să fii cu un bărbat care te vrea cu adevărat înseamnă să faci în așa fel încât el să vadă cât de minunată ești și în același timp să îl provoci să simtă că mai are în continuare lucruri de descoperit în legătură cu tine, spune Matthew Hussey

Îl urmăresc de ceva vreme pe Matthew Hussey și pentru că sfaturile sale în legătură cu relațiile m-au ajutat foarte tare, vă împărtășesc câteva lucruri pe care le-am învățat prin intermediul clipurilor sale postate pe YouTube sau pe site-ul său. Mai mult decât atât, prietenele mele încep să fie și ele foarte entuziasmate în legătură cu acest instructor foarte inteligent, deci nu puteam să nu propun și cititoarelor Garbo câteva dintre ideile sale.

Filosofia lui Hussey este aceea că ar trebui să lucrăm în primul rând cu noi înșine pentru a avea succes în relații, pentru a ne putea clădi acea stimă de sine indestructibilă care ne dă de fapt libertatea în relație cu ceilalți și inclusiv cu bărbații pe care îi vrem în viețile noastre.

  1. Nu știi că ai valoare și îl pui pe el pe primul plan

Un bărbat te va alege pe tine atunci când tu însăți te alegi pe tine mai întâi, spune Matthew Hussey.

Dacă tu pui un preț scăzut pe tine, să fii sigură că nimeni din această lume nu va crește acest preț.

În alte cuvinte, nimeni nu te va trata așa cum meriți, până nu îți stabilești tu valoarea. Când un bărbat știe că ești o femeie de valoare – cineva care își trăiește scopul și care are o viață interesantă, cu o mulțime de opțiuni care o satisfac, atunci știe că ești o persoană căreia nu vrea să îi dea drumul.

2. Nu pleci atunci când nu ești tratata la valoarea ta și în concordanță cu țelurile tale.

Și da, uneori, să te alegi pe tine înseamnă să decizi când este mai bine pentru viitorul tău să pleci și să nu ajungi să suferi. Capacitatea de a decide să pleci dacă nu ești tratată la valoarea ta este ceea ce îți dă puterea într-o relație!

Și în absolut orice formă de negociere. Relațiile nu sunt deloc diferite.

Nevoia de a face mereu ceea ce este cel mai bine pentru tine trebuie să primeze în fața nevoii de a fi cu un bărbat.

Alegerea de a trăi în concordanță cu ceea ce este cel mai bine pentru tine, în concordanță cu valorile tale și țelul tău, fără a accepta orice fel de tratament care este sub demnitatea ta.

Noi valorizăm lucrurile pe care trebuie să le câștigăm și le valorizăm și mai mult atunci când trebuie să lucrăm ca să le ținem în viața noastră.

Fii dispusă să pleci! Punct!, spune Matthew Hussey

Vei afla curând că sunt o mulțime de bărbați care vor vrea să te urmeze.

Foto: Shutterstock

3. Te învinuiești, te minimalizezi și îți pierzi speranța

Se întâmplă ca un bărbat care ne place mult de tot să își piardă interesul față de noi, dar nu ar trebui să ne învinuim sau să ne dezarmăm, spune Hussey. Nu este vina ta!

Dar sunt câteva aspecte pe care le putem controla în această dinamică și de asemenea, faptul de a ne păstra stima de sine în orice situație ne garantează că putem deveni un magnet față de bărbați de calitate care chiar merită tot ceea ce avem noi de oferit.

4.  Îl idealizezi

El e minunat dar tu îți imaginezi că este extraordinar înainte să îți arate acest lucru. Există un moment foarte periculos în viața oricărei femei, spune Matthew.

Acel moment când decizi că îți place de Domnul X.

Ai fost la câteva întâlniri cu el, bifează câteva dintre punctele care te interesează: e atrăgător, inteligent, te face să râzi și te face să simți fluturași în stomac… pe care nu îi simți prea des. Atunci simți că Domnul X are potențial. Dar unul dintre cele mai periculoase momente în atracție este atunci când decizi că îți place cu adevărat de cineva.

Noi, femeile, idealizăm prea ușor!

Și atunci când îți place de cineva este foarte ușor să idealizezi. Și de fapt îți place doar varianta idealizată a sa, uitând că acest bărbat nu este perfect. Femeile fac această greșeală – se îndrăgostesc de varianta idealizată a unui bărbat fără să îi dea șansa de a arăta cine este cu adevărat.

Întâlnești un bărbat care are 40% dintre lucrurile pe care le cauți la un partener și apoi proiectezi restul de 60% ca să pară acel „Bărbat perfect”. Te recunoști în acest comportament?

Când o femeie se îndrăgostește prematur de un bărbat, face astfel de lucruri:

-        Ignoră momentele când el se comportă în moduri care nu îi sunt pe plac.

-        Acceptă total condițiile lui, doar fiindcă îi este frică să nu îl piardă.

-        Se devaluează în conversații doar ca să îi mângâie lui Egoul.

IATĂ CE TREBUIE SĂ REȚII!

Niciodată, dar niciodată nu investi într-un bărbat în funcție de cât de mult îl plăci. Investește în funcție de cât investește și el în tine.

Nu uita niciodată să îți păstrezi auto-respectul!

Foto homepage: Pexels/ bruce mars

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri