11 Septembrie 2018 publicat în Psihologie 12 share-uri

Aceste adevăruri te inspiră nu doar în profesie, ci și în viața de zi cu zi. Acceptând care sunt acele aspecte asupra cărora ai de muncit, devii o persoană mai capabilă.

Este uman să ne dorim să realizăm lucruri și să evoluăm dar este o diferență clară între aceia care fac ca visurile lor să devină realitate și aceia care își petrec tot restul vieții dorindu-și ceva ce știu că ar putea atinge.

Mulți avem idei geniale, dar nu toți avem motivația și determinarea de a face ca în final, lucrurile să se întâmple.

Iată cele 9 adevăruri care ne ajută să devenim mai buni absolut tot ceea ce ne propunem, fie că este vorba de dezvoltare personală, un proiect nou,  o idee de afacere sau dorința de a schimba ceva la viața noastră de acum.

Chiar dacă sunt dure... Iată 9 adevăruri motivaționale despre succesul în viață

1.    O parte din tine te ține pe loc!

Foarte multe persoane nu trec nici de primul pas pe drumul îndeplinirii visurilor lor și rămân la nivelul 0 pentru toată viața. Cu adevărat e greu de acceptat și asumat acest adevăr dureros. Dar este în același timp conștientizarea care ne împuternicește și ne ajută să evoluăm, pentru că brusc, noi conștientizăm că avem controlul asupra vieții și circumstanțelor, iar nu ea asupra noastră.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Când nu reușim să facem această schimbare de perspectivă, o parte din noi reușește să ne mențină într-o așa-zisă zonă de siguranță și ne anulează de fapt visurile și dorințele, încă de dinainte de a le pune chiar în cuvinte. Limitările trăiesc de multă vreme în noi, precum niște programe pe care le-am învățat de multă vreme de la alții.

Mulți oameni au această parte în ei înșiși care crede că nu ar merita sau că nu sunt suficient de buni, iar vocea aceea este atât de puternică încât îi domină total, pentru că în trecut aceasta era vocea oamenilor pe care îi iubeau, adesea părinții.

Ca să poți izbândi, trebuie să înveți să te împrietenești cu vocea aceea și să reușești să îi dai volumul mai încet, pentru a putea să exiști cu adevărat și să îți duci la îndeplinire idealurile.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

2.    Dar… pasul 1 este întotdeauna cel mai dificil

Ai luat în sfârșit decizia de a face ceva, de a merge mai departe de punctul 0. Trebuie să știi că întotdeauna, orice dorință am avea, orice lucru pe care am vrea să îl schimbăm, pasul 1 este totuși cel mai dificil. Este momentul când ne simțim confuzi și descurajați. Sunt multe motive pentru care ne simțim așa. Unul dintre acestea poate fi că ținta noastră este mult prea mare și că punem asupra noastră o presiune pe care nu o putem duce atât de brusc.

De aceea ar trebui să îți stabilești drumul către orice obiectiv prin a-ți elabora mici pași. Imaginează-ți  acest proces ca pe o scară ce te poartă mai sus. Vor fi momente când vei staționa la un nivel, poate vor fi momente când te vei întăorce câteva trepte, dar cel mai important, ai sa înveți să urci ușor, ușor și vei ajunge în vârf. Pas cu pas.

Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Foto: Shutterstock/ Izf

Foto homepage: Shutterstock/ lassedesignen

3.    Marile realizări necesită efort, timp și multă implicare

Este vorba despre a fi dedicați țelului nostru. Când suntem dedicați unei relații, unui plan pe care îl avem și/sau unei idei, depunem efort și ne implicăm din toate punctele de vedere. Cheltuim timp, emoții și uneori chiar bani.  Pregătește-te să petreci mult timp investind în ideea ta, să petreci mult timp documentându-te și practicând, de asemenea să petreci mult timp căutând soluții și variante optime.

Creierele noastre ne cer tot timpul gratificare instantă, însă poți să îți temperezi mintea și să o obișnuiești cu ideea că ceea ce ți-ai propus necesită efort și un timp mai îndelungat pentru a o implementa. Cele mai mari satisfacții sunt acelea care vin în timp, sun acelea către care ne întoarcem privirea pentru a vedea de unde am început și unde am ajuns. Satisfacțiile nu le obținem de la o zi la alta.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

4.    Nu toata lumea te va sprijini

Oamenii apropiați îți vor oferi încurajări și suport dar este posibil să te lovești și de aceia care te vor critica sau îți vor întoarce spatele cu indiferență. Acest lucru nu ar trebui s ate demoralizeze sau să te abată de la drumul tău.

Sunt mulți aceia care vor încerca să te descurajeze din gelozie sau ambiție, dar tu trebuie să accepți că pur și simplu, nu vei avea cum să mulțumești pe toată lumea vreodată. Viața ta poate fi mult mai împlinită dacă nu te gândești tot timpul la ceea ce îți spun sau ceea ce gândesc ceilalți despre tine.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri