27 Martie 2020 publicat în Psihologie 23 share-uri

Motto-ul este: “În sfârșit am mai mult timp. Ce fac cu el?”

de psiholog Constantin Cornea

Această întrebare frământă pe toată lumea, iar din perspectivă psihologică răspunsul poate fi la îndemână. Trebuie doar să ne antrenăm creierul să perceapă noua situație din perspectiva beneficiilor. În fond, până la apariția coronavirusului, cea mai mare plângere o reprezenta lipsa de timp. Așa că, tocmai de aici putem începe un program în câțiva pași simpli.

Motto-ul este: “În sfârșit am mai mult timp. Ce fac cu el?” În primul rând, mă gândesc la tot ceea ce, până de curând, voiam să fac și credeam că lipsa timpului mă împiedică. Și anume:

1. Familia.

- De câte ori nu am regretat că nu ne-am petrecut îndeajuns de mult timp cu propriul copil, că nu l-am ascultat sau că nu ne-am jucat îndeajuns cu el. Puteți foarte ușor să redescoperiți copilul din voi, trebuie doar să vă doriți

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

 - Relația cu soția poate fi, de asemenea, revitalizată. Orice relație de cuplu cuprinde minim trei roluri: rolul de prieten, rolul de amant, rolul de partener. Poate fi cazul să scuturați praful de pe fiecare dintre roluri și relația voastră își va recăpăta strălucirea avută cândva.

- Părinții. Abia așteaptă să redescopere copilul din voi. Au amintiri frumoase din copilăria voastră pe care le puteți depăna în liniște. Sfaturile lor pot fi adevărate lecții de viață.

Foto: By Lucigerma /Shutterstock

2. Sport.

Pot face mișcare în 10 metri pătrați fără nicio problemă. Caut pe net un program de: stretching, pilates, yoga. Sau îmi pot aminti de mișcările pe care le învățam la școală. Pot începe cu o mică încălzire, plecând de la gât, până la glezne. Pentru ca ulterior să fac o alergare pe loc sau câteva mișcări cu greutăți (sticle de plastic umplute cu apă).

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

3. Lectura.

Pot reciti un roman din copilărie sau pot citi o carte primită cadou. Plăcerea lecturii, din nefericire, a fost cumva pierdută pe drum…

4. Filme, seriale, documentare, biografice, polițiste, de acțiune, comedii.

Toate acestea vă așteaptă la un clic distanță și vă pot readuce zâmbetul pe buze. Sau vă pot îmbunătăți cunoștințele.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri