Ne plac mult rosiile coapte pentru ca le putem in diverse moduri. Seara, langa o friptura usoara, cu omleta si paine prajita la micul dejun, impreuna cu alte legume facute de grill. Amesteca-le intr-un castron cu ierburi aromatice, branza de capra si crutoane si ai o cina superapida si delicioasa. Sau pune-le pe bruschete cu mozzarella si ai un aperitiv spectaculos.
Sursa foto Bruno D'Andrea, Shutterstock
INGREDIENTE NECESARE PENTRU ROSII COAPTE CU IERBURI AROMATICE:
- 1 kg de rosii cherry sau rosii zemoase
- 3 linguri de ulei de masline
- 1 ardei iute
- 5 catei de usturoi
- sare de mare
- frunze de busuioc proaspat
- 1 legatura de patrunjel
MOD DE PREPARARE ROSII COAPTE CU IERBURI AROMATICE:
Incinge cuptorul. Intr-un bol, amesteca usturoiul pisat, rosiile taiate jumatati, uleiul de masline, sare, ardeiul iute. Transfera toate ingredientele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace timp de 35-40 de minute. Adauga ierburile aromatice si serveste. Sunt excelente atat calde, cat si reci.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor