Dificultate: medie
Timp de preparare: 60 de minute
INGREDIENTE NECESARE PENTRU DOVLECEI IN CRUSTA AROMATA:
- 1 dovlecel mic
- 2 oua
- 3 linguri faina
- 5 linguri pesmet cu varf
- 3 linguri parmezan razuit fin
- sare piper
MOD DE PREPARARE DOVLECEI IN CRUSTA AROMATA:
Dovleceii ii feliem, ii punem pe o tava si ii saram usor. Ii lasam acolo pana ne pregatim celelalte ingrediente. Avem nevoie de 3 farfurii: faina, oua batute bine cu putina sare si piper, parmezan + pesmet. Cand sunt toate pregatite, dovleceii ii stergem usor de apa lasata cu ajutorul unui servetel de bucatarie. Apoi ii dam prin faina, ou si la final pesmet cu parmezan. Intr-o tigaie punem la incins 3 linguri ulei de masline si prajim dovleceii pana runt rumeni pe ambele parti. dupa ce prajesc 2 ture imi place sa adaug ulei proaspat pt a nu se arde. Continuam pana terminam tot dovlecelul. Servim cald. Enjoy!
O reteta recomandata de blogul /luckycake.ro/
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor