20 Mai 2019 publicat în Shopping 8 share-uri

Sub motto-ul “buy more, save more”, FashionDays derulează zilele astea o campanie cu reduceri la teniși. Îți propunem și ție câteva modele care să te inspire la plimbări prin oraș

Dacă îți place încălțămintea sport, cred că ar trebui să știi că există o campanie în derulare acum, una care ar fi o scuză perfectă ca să-ți reînnoiești “stocul” de încălțăminte. De altfel, poate ți-ai putea schimba stilul și să optezi pentru ceva mai modern. Că este vorba despre brandul Adidas, Aldo, Calvin Klein, Columbia, Desigual, Diesel, Esprit sau Lacoste, cu siguranță că vei găsi niște teniși la modă care să te inspire pentru defilări în locurile preferate. Îți facem câteva recomandări dintre care să alegi - cu mențiunea că oferta este mai variată de atât.

Pantofi sport wedge cu baretă pe gleznă Fenty X

O pereche de pantofi sport cu platforma de cinci centrimetri și talpă wedge, albi și extrem de comozi. Din piele și cu vârf rotund, această încălțăminte este extrem de versatilă. Ca detalii, se remarcă prin baretă cu velcro pe gleznă, care se vede grozav când piciorul este la vedere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat

Îi poți comanda aici

Pantofi sport slip-on pentru fitness Defy Luxe

Într-o culoare vie violet prună, acești pantofi sport fitness sunt într-un design jovial și foarte energic. Ne plac pentru combinația de tonuri, dar și pentru că se potrivesc pentru orice sezon. Au șireturi pentru ajustare, logo vizibil pe partea exterioară și talpă groasă extrem de chic.

Se pot comanda aici

Pantofi sport slip-on unisex Monte Creace

O altă pereche de încălțăminte tip teniși care ne-a atras atenția din cele de la reduceri, este cea unisex de la Onitsuka TIger. Într-un galben muștar aprins, acești pantofi au în contrast niște șireturi elastice negre, care conferă un efect cool. Talpa este alb-negru și subțire.

Îi poți comanda aici

Teniși cu aspect satinat Sweet Years

Sweat Years propune o pereche de adidași într-un albastru marin. Cu aspect satinat, acești pantofi sport au vârful rotund și talpă plată. Branturile cu amortizare conferă confort, iar la extrerior cuceresc prin aspectul denim.

Îi poți comanda aici

Pantofi sport de alergare cu plasă

Dacă ești o fire sportivă, Under Armour are o pereche de pantofi sport de plasă pentru alergare, cu tehnologie material ThreadBorn. Extrem de ușori și comozi, au model logo și stil medii cu tehnologie talpă Charged, suprafața de joc fiind potrivită pentru multiple opțiuni.

Îi poți comanda aici

Teniși cu imprimeu floral

O pereche de pantofi sport care ne inspiră și care ne face să ne îndrăgostim de primăvară din nou - teniși cu imprimeu floral. Stil casual, din material textil, cu vârful rotund și talpă plată, această pereche de încălțăminte se remarcă prin printul jovial de sezon, gaică pe partea din spate și materialul ușor.

Îi poți găsi aici

Foto homepage: Mila Supinskaya Glashchenko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri