11 Iulie 2019 publicat în Shopping 12 share-uri

Fie că este lapte de corp, spray, cremă sau loțiune, protecția solară este extrem de importantă.

Cunoașteți regula: nicio zi la plajă fără protecție solară. Ba mai mult, nicio secundă petrecută în bătaia razelor de soare fără crema hidratantă cu protecție solară. Soarele de vară este viclean, iar atunci când te aștepți mai puțin te arde și îți strică toată buna dispoziție.

Prin urmare, nu este suficient să ne dăm cu crema cu protecție solară cât suntem la plajă, ci este musai să o folosim zi de zi, de fiecare dată când ieșim din casă. Fie că este lapte de corp, spray, cremă sau loțiune, protecția solară este la fel de importantă ca și consumul de apă.

Lapte de corp pentru plajă cu ulei de hibiscus și argan

Sunt câteva aspecte de care ținem cont atunci când alegem loțiunea de plajă: să aibă protecție solară, bineînțeles, să intre repede în piele, să hidrateze și să ne ajute să obținem un bronz uniform. O primă recomandare este laptele de corp cu ulei de hibiscus și argan; este o loțiune de protecție ușor de aplicat, se absoarbe rapid și are textură fluidă, care hidratează pielea și eliberează un parfum proaspăt de vară. Pielea capătă un aspect strălucitor, dar și un bronz intens și de lungă durată.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

*** Poti vedea produsul aici

Spray pentru plajă cu extract de helichrysum

Cele mai la practice recipiente pentru produsele cu protecție solară sunt cele cu pulverizator. De la Bottega Verde avem o loțiune protectoare într-un format de pulverizare convenabil, ideală pentru primele expuneri la soare. Îmbogățită cu extract de Helichrysum, aceasta ajută la protejarea pielii de efectele deranjante ale deshidratării pielii, iar textura ușoară oferă un sentiment de confort și bunăstare cu fiecare aplicație. Spray-ul pentru plajă cu extract de helichrysum protejează și hidratează pielea, oferind un bronz uniform și de lungă durată. 

*** Poti achizitiona produsul de aici

Loțiune de plajă cu extract de caroten SPF 6

Loțiunea de plajă trebuie să fie musai rezistentă la apă, pentru că, aflându-ne la mare sau la piscină, tentația de a ne petrece mai bine de jumătate de zi în apă este mult prea mare, așa că avem nevoie de ceva care să ne protejeze în permanență de razele puternice. O soluție este loțiunea de plajă cu extract de caroten SPF6. Formula sa, cu un complex hidrolipidic, contribuie la creșterea gradului de hidratare al pielii, lăsând-o catifelată. Mai mult, sistemul de protecție UVA/UVB al gamei NIVEA SUN oferă protecție împotriva arsurilor solare și previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

*** Poti achizitiona produsul de aici

Cremă cu protecție solară SPF 30

Complexul BRONZ al cremei cu protecție solară de la Bioderma stimulează biologic procesul natural de bronzare pentru o piele bronzată fără probleme. Acest complex de bronzare este combinat cu vitamina E, care oferă protecție celulară datorită structurii sale anti-oxidante, proprietăților fotoprotectoare și anti-inflamatorii. Mai mult, Photoderm BRONZ oferă protecție biologică internă, iar asta înseamnă că protejează și stimulează mecanismul de autoapărare a pielii (imunitatea) în timpul expunerii la soare.

*** Poti achizitiona crema cu protectie solara de aici

Sursa foto homepage: By Phovoir /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri