15 Iulie 2019 publicat în Shopping 10 share-uri

Dacă te-ai plictisit de programări și vizite la saloane de înfrumusețare, poate că ar trebui să iei în considerare să îți faci acasă pedichiura! Îți furăm privirea cu câteva nuanțe uimitoare pentru o pedichiură faină!

Să ai unghii curate și frumoase este un semn că ai grijă de tine - până la urmă nu știi niciodată cine te privește. Dacă manichiura o faci mereu, poate că pedichiura nu este mereu la vedere sau o prioritate mai ales în sezonul rece. Dar vara, vara când porți sandale și papucei comozi vrei cu siguranță să porți nuanțe minunate la unghiile picioarelor. Din fericire, producătorii de cosmetice surprind cu culori care mai de care mai fantastice. Iată câteva care ne-au atras atenția:

Ojă lucioasă de picioare Tequila Sunrise

Zeci de nuanțe vibrante disponibile - noi ne-am oprit asupra uneia care inspiră energie! Tequila Sunrise pare să fie nuanța soarelui care răsare timid la mare când tu îi zâmbești. Cu picioarele prin nisipul încă rece de la plajă, poți defila încrezătoare pentru încă o zi de aventuri! Acoperire foarte bună, uscare rapidă, rezistență și culori care nu se demodează!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

O poți comanda aici

Ojă pedichiură french Pink Rose

O ojă ca o vată de zahăr sau ca un macarons, una care te poate păcăli ușor că porți ceva sweet! De la Melkior, acest model se remarcă prin tonuri stinse, dar totuși tinerești și moderne. Noi am optat pentru Pink Rose via Nail Lacquer pentru a-ți face o promisiune de pedichiură specială!

O poți comanda aici

Ojă lucioasă Teen Spirit

Această ojă pentru pedichiură a fost dragoste la prima vedere - realizată din cele mai bune ingrediente te face să te simți deosebită și să îți dorești să experimentezi lucruri pe care ți le refuzai până acum. Sub deviza Be Wild acest lac de unghii într-un verde nonconformist sidefat se vede grozav pe unghiile picioarele și cu orice pereche de sandale!

O poți comanda aici

Lac de unghii multicolor pentru pedichiură

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Lacul de Unghii Sally Hansen Compl,ete Salon nuanța Chili Flakes este unul cu sclipici, cu o formulă 5 în 1. Prin formula sa inedită, această ojă de manichiură și pedichiură asigură sănătate și frumusețe pentru ca unghiile să fie întărite, protejate, să crească frumos și hidratate. Culoarea rezistă până la 7 zile.

Îl poți comanda aici

Lac de unghii în degrade More than Shine

Potrivit pentru toate tonurile de piele, acest lac de unghii pentru pedichiură este un câștig instant pentru cele mai îndrăznețe dintre noi! Nude, acesta este translucent și reflectă subtil o lumină discretă. Este o nuanță atrăgătoare, este în degradeuri, este specială cu un look inedit al unghiilor de la picioare.

Îl poți comanda aici

Ojă pedichiură Miss Sporty

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Pentru că vară, pentru că planuri de vacanță, pentru că libertate și entuziasm. Adică am zis că este musai de purtat la pedichiură o ojă într-un galben aprins ca să atragi privirile. Dacă ești bronzată contrastul va fi unul uimitor. Lacul de unghii are o pensulă special concepută pentru a obține un finisaj fain, formula rezistând pe unghii până la zece zile.

O poți comanda aici

Ojă OPI cu elemente Swarovski

O ojă mai pretențioasă nu doar pentru pedichiură, cât și pentru manichiură. Este una care se poate purta mai ales la o ținută elegantă pentru că impune rafinament și o prezență prețioasă. Roșul aprins este unul feminin care se remarcă prin elemente Swarovski în compoziție pentru strălucire.

O poți comanda aici

Foto homepage: By Inga Ivanova /Shutterstock

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri