Dacă te-ai gândit dintotdeauna să îți faci nunta vara, cu siguranță că știi deja cum va arăta rochia acestui eveniment spectaculos. De încălțăminte ne-am ocupat noi și îți livrăm șapte propuneri pentru sandale pentru mirese!

Să organizezi o nuntă este mai solicitant decât ai crede. Poate și pentru că sunt foarte multe detalii de care trebuie să ții cont - de la meniu, la invitați, muzică și locație. Dar ce contează cel mai mult este cum te simți și vrei să arăți tu. Dacă să îți alegi rochia poate părea ceva foarte provocator, lucrurile stau la fel și în privința completării ținutei. Accesoriile se aleg în funcție de nuanța rochiei, dar la fel este și pentru încălțăminte. Dacă îți vei susține cununia religioasă vara, iată câteva propuneri de sandale pentru mirese.

Sandale pentru nunți - modele în nuanțe originale

Sandale champagne de mireasă

Pentru cele care preferă să fie în afara convențiilor, am găsit o pereche de sandale în culoarea șampaniei, unele elegante și foarte frumoase ca design. Nu sunt deloc exagerate ca look pentru că au doar o baretă lată în față și sunt acoperite în spate unde au o curea subțire pentru închidere. Este o pereche de încălțăminte care se potrivește mai ales rochiilor de mireasă în tonuri nude. Tocurile au o înălțime de 11 centimetri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Le poți comanda aici

Sandale argintii tip botine pentru mireasă

Această pereche de sandale este una sidefată, argintie și extrem de strălucitoare. Modelul este unul care imită botinele decupate și are toc de 8.5 centimetri. Sandalele se potrivesc atât la petrecerile de cununii de primăvară-vară cât și la cele de toamnă, având un stil atrăgător casual și foarte cuminte. În față au o despicătură, iar deasupra un model împletit foarte inspirat.

Le poți comanda aici

Sandale roz cu toc mediu

O pereche de sandale care ni se par foarte potrivite de accesorizat cu rochia de mireasă este cea de culoarea piersicii coapte, într-un roz pal foarte discret. Ne plac acestea pentru că sunt finuțe ca look, sunt din piele întoarsă iar materialul din partea din față este foarte subțire. Catarama cu care se face închiderea pare ca un macarons, deci este foarte simpatică.

Le poți comanda aici

Sandale aurii cu imprimeu floral pentru nunți

Credem că acestea sunt cele mai atipice modele de sandale pe care o mireasă ar putea să le poarte. Dar mai credem și că s-ar vedea grozav cu o rochie uni care are nevoie de o notă de culoare. Sunt cu imprimeu floral doar în partea din spate (toc+cataramă) și în față au un model auriu strălucitor.

Le poți comanda aici

Sandale albe pentru mirese: propuneri clasice

Sandale albe cu platformă 

Cu toc și platforme - poate că aceste sandale nu par foarte comode, dar cu siguranță pot fi perechea de încălțăminte perfectă pentru mirese. Acestea sunt simple și au un detaliu simplu - barete suprapuse. Sunt foarte ușoare și cu siguranță că se pot purta chiar și atunci când vine vorba despre încins hore la dans.

Le poți comanda aici

Sandale joase albe cu toc elegant

Poate că nu ești adepta tocurilor și ai prefera ceva mai lejer. Așa că poți opta pentru niște sandale mai joase, cu toc gros dar mic. Am găsit o pereche foarte elegantă care are în față un model în valuri care imită niște flori și cu un efect tare dulce. Cel mai probabil se pot purta întreaga seară fără probleme că vor apărea dureri de picioare.

Le poți comanda aici

Sandale albe din piele ecologică

Tocul este mic, de doar șapte centimetri și masiv, cât să ți se pară ușoare la purtare. Aceste sandale sunt perfecte pentru mirese. Au vârful liber, sunt stil casual și au un aspect texturat. Ni se par tare drăguțe și pentru că nu au nimic complicat la ele.

Le poți comanda aici

Foto homepage: By Khrystyna Shynkaruk /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri