12 Septembrie 2019 publicat în Shopping 3 share-uri

Sacourile casual sunt perfecte îndată ce se impun ținute mai grosuțe, așa că ar trebui sa ai cel puțin un model în garderoba ta!

Sacourile casual sunt elemente fashion care completează cu inspirație cele mai banale ținute sau cel puțin pe cele care par să nu fie deosebite. Pentru că aceste blazere au depășit de ceva timp ideea că se poartă doar la birou și doar ca detaliu elegant. Sacourile au devenit de câțiva ani produse ușor de purtat de oricine, indiferent de print, de design, de siluetă. Iar cele casual, care să se potrivească la orice, sunt și cele mai faine pentru că sunt versatile. 

Sacou în dungi din amestec de in

Cu ușor aspect oversize, acest sacou casual într-un portocaliu stins și combinat cu violet în dungi se poate purta cu o pereche de jeans. Croiala regular fit îi conferă un aspect lejer, iar gulerul cu revere lasă senzația de aspect masculin. Are și buzunare - două frontale și unul pe piept, iar închiderea este cu nasturi.

Îl poți comanda aici

Sacou casual roșu

Continuând ideea de sacouri casual, am găsit unul într-un roșu aprins bordeaux care place tare mult. Parte din colecția Mango, acesta este confecționat din material sintetic. Gulerul este jos cu revere decupate, iar mânecile sunt lungi cu model uni. Nu este deloc pretențios când vine vorba despre tipul de ținută pe care o completează.

Îl poți comanda aici

Sacou negru cu un nasture

Simplu și de efect, am dat peste un sacou negru confecționat din țesătură netedă. Modelul elegant Mango este cu umeri căptușiți și cu buzunare oblice, având și clapete clasice. La bază are țesătură netedă și căptușeală pe interior pentru un aspect fain.

Îl poți comanda aici

Sacou cu broderie

Tot din categoria sacouri casual, poți opta pentru unul verde, cu broderie și ciucuri. Poate că prezentarea nu sună prea atrăgătoare, dar combinația tradițională este foarte chic. Făcut din stofă, este suficient de călduros pentru zilele răcoroase. Cambrat, cu mâneci lungi și cu buzunare frontale acesta are modele țesute cu alb-negru pentru un efect fain.

Îl poți comanda aici

Sacou office mov stil casual

Un sacou made in România, unul care se poate purta atât primăvara cât și toamna. Cu un puternic aer romantic, acesta este monocromatic și strâns pe corp. În partea din față se închide cu un singur nasture pe mijloc. Are un guler îndoit, fiind fabricat din țesătură fină ce îi conferă un aspect delicat.

Îl poți comanda aici

Sacou galben cambrat

Într-un muștar deschis și vesel, acest sacou casual se vede grozav cu o pereche de pantaloni sau fustă în culoare închisă pentru efect de contrast. Din material gros și cu mânecă lungă, acesta este tip palton și are umerii buretați și epoleți. Gulerul este rusesc și este decorat cu nasturi aurii.

Îl poți comanda aici

Sacou în carouri

Sacou casual poate fi și unul lung cu model rafinat în carouri. Se potrivește atât ca ținută office, cât și cu ceva sport - asta în funcție de ce încălțăminte optezi să porți. Are buzunare laterale cu scop decorativ și nasturi îmbrăcați în aceeași textură de material.

Îl poți comanda aici

Foto fr si main: By javi_indy /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri