Pregătită pentru un sezon colorat? Zâmbește-i toamnei și alege niște perechi de ghete în nuanțe cât mai simpatice!

Toamna este sezonul care ne face să ne fie dor de soare, dar care cu siguranță că are în tolbă cu bucurii alte lucrușoare care să ne încânte. Măcar putem jongla în veselie cu încălțămintea, din partea fashion. Ghetele de toamnă au cu siguranță părțile lor interesante, iar dacă nu ne crezi, venim cu dovezi mai jos. Că am ales niște modele care să îți placă și care să te facă să vrei să alergi prin ploaie; sau nu.

Ghete cu toc din piele întoarsă muștar

Dacă ești în căutarea unor ghete de toamnă ceva mai cuminți ca look, am dat peste unele cu toc masiv de 7.5 centimetri. Într-un maro caramel și stil casual, acestea se văd grozav cu niște jeanși. Din piele întoarsă, cu vârf ascuțit, sunt perfecte pentru când scad gradele în termometre dar vrei să rămâi și sexy.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Le poți vedea aici

Ghete joase roz de toamnă

O pereche de ghete de toamnă, ceva mai delicate, cu aspect fin, acestea sunt confecționate din piele ecologică și cu cusături decorative. Modelul slip-on are șireturi faine, vârful rotund și talpa aderentă ca să nu aluneci când este ud pe jos. Ni se par simpatice pentru că au acea culoare ștearsă prăfuită.

Le poți vedea aici

Ghete de toamnă în nuanță de grena

Dintr-un material rezistent ce are aspect de piele întoarsă, aceste ghetuțe cu talpă și toc (decorate într-o combinație de bej și vișiniu) sunt fără închidere. Se poartă cu încredere și se defilează simplu cu ele. Au o adiție de elastic în partea de sus și sunt ușor de asortat cu diverse ținute.

Le poți comanda aici

Ghete damă de toamnă în turcoaz

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Într-un albastru azuriu, aceste ghete de toamnă se potrivesc în zilele ploioase când vei avea nevoie de ceva care să îți mai dea niște energie. Confecționate din piele ecologică sunt căptușite cu blană sintetică și îți țin de cald. Au cusături decorative care le conferă un aspect tineresc.

Le poți vedea aici

Ghete de toamnă în galben

O culoarea faină tare care se poate purta în acest sezon este un galben cât mai viu. Motiv pentru care am dat peste niște ghete de toamnă într-o astfel de culoare. Sunt cu șireturi și talpă negre care asigură un contrast interesant. Sunt potrivite atât pentru drumeții, cât și pentru plimbări prin oraș. Te protejează de ploi și îți țin de cald în zilele mai reci.

Le poți vedea aici

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Ghete de ploaie pentru toamnă

Într-un roz țipător care cu siguranță te scoate din anonimat. Realizate din piele ecologică lăcuită, acestea sunt foarte lucioase la exterior. Au o talpă grosuță de peste cinci centimetri (fără toc) și sunt sigure chiar și când strada este udă. Sunt impermeabile și ușoare la mers. Fără șireturi, fără capse, au un stil sport.

Le poți vedea aici

Ghete roșii stil cowboy pentru toamnă

Dacă îți plac ghetele în stil texan, să știi că am găsit unele de toamne într-o nuanță intensă de roșu, care se pot purta cu mai multe tipuri de haine - elegante sau rebele. Din piele naturală, au tocul și vârful ascuțit, sunt puțin înalte și în partea din față un ușor aspect de uzură pentru un efect interesant.

Le poți vedea aici

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Ghete bleumarin de toamnă

Dintr-un material care lasă impresie de sidefat, aceste ghete de toamnă se văd grozav peste o pereche de pantaloni. Sunt din piele naturală și cu platforma înaltă, astfel că îți va fi la îndemână să nu te stropești. Închiderea se face cu șiret, iar în laterale pe interior au și un fermoar.

Le poți comanda aici

Foto fr si main: By Diana Indiana /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri