18 Septembrie 2019 publicat în Shopping 38 share-uri

Ținute office înseamnă combinații de piese vestimentare potrivite pentru o zi de lucru la birou. Adică eleganță, simț practic și stil. Iată câteva variante de luat în considerare.

Atunci când ne pregătim de o zi de muncă, gândim nu doar masa de a doua zi, cât și ce urmează să îmbrăcăm. Pentru că nu trebuie doar să arătăm elegant când se impune un dress-code, dar și să ne simțim bine. Până la urmă petrecem la birou foarte multe ore. Așa că ne-am gândit să îți facem câteva propuneri de ținute office pe care să le iei în considerare pentru un look delicat și feminin.

Ținute office într-o singură culoare

Dacă nu vrei să riști și ti-e teamă să faci combinații de culori în care nu ai încredere, poți opta pentru o ținută office în negru. Astfel:

Pantaloni negri cu pensă și curea 

Pentru un look casual care să se potrivească și la birou, am dat peste o pereche de pantaloni cu talia înaltă de la Mango. Aceștia sunt lărguti și au croiala neagră, fiind prevăzuți cu o curea lată și cu buzunare în lateral. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Îi poți vedea aici

Bluză office neagră din material vaporos

Pentru o costumație de birou, poți completa la o pereche de pantaloni o bluză stil cămașă. Din material vaporos, aceasta are decolteu cache coeur și guler clasic. Este fără mâneci, topul fiind potrivit atât vara, cât și în sezonul rece dacă se completează cu un blazer discret.

O poți vedea aici

Compleu ținută office în nuanțe deschise

Pentru birou ni s-ar părea potrivit un compleu în combinație de gri cu imprimeu turcoaz. Format din sacou scurt cu nasturi maxi eleganți și rochie cambrată, acesta ar putea fi ținuta office perfectă. Cu imprimeu în relief și decupaj la decolteu, plus aplicație cu mărgeluțe se poartă încrezător de oricine.

Îl poți vedea aici

Ținută office elegantă

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Din categoria ținută de birou foarte rafinată, ne-a atras atenția o rochie în nuanță de piersică și cu croiala dreaptă, din stofă subțire. Cu decolteu discret în V, aceasta are lungimea medie și imprimeu floral, remarcându-se în partea de jos unde are un cordon fals cu o fundiță trecută prin gaici metalice. Cu mâneci scurte, aceasta se leagă în talie și conferă un aspect extrem de plăcut.

O poți comanda aici

Sacou și pantaloni ținută office

Și dacă vrei ceva la fel de cuminte, am dat peste un sacou și o pereche de pantaloni care ni se par tare faini. Într-o nuanță verde închisă la culoare, această combinație se vede grozav cu un top pe dedesubt. Pantalonii au fasonul drept și buzunare oblice, talia clasică, iar sacoul office este model mulat din material subțire și țesătură ornamentală. Chic și trendy.

Le poți comanda aici

Foto fr si main: By Kaspars Grinvalds /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri