6 Noiembrie 2019 publicat în Shopping 21 share-uri

Rochiile tricotate sunt foarte elegante dacă sunt completate cu o pereche de încălțăminte cu toc dar și moderne, dacă se alege o geantă chic. Tu cum îți faci ținuta de toamnă?

Toamna se culeg roadele, dar toamna se mai schimbă și garderoba. Motiv pentru care credem cu tărie ca orice outfit ai alege în care să defilezi trebuie să fie potrivit sezonului. Iar cum acest anotimp pare că te păcălește în privința vremii, am zis că nu poți da greș cu o rochie tricotată. Așa că am ales pentru tine câteva modele care sunt atât frumoase ca aspect, cât și practice pentru că țin de cald.

Rochie tricot cu mâneci clopot

Această rochie din tricot este într-un bleumarin închis foarte plăcut la vedere și versatilă pentru că se poate combina cu diverse perechi de încălțăminte. În stil casual, aceasta este în model uni și are croială dreaptă pe lungime mini. Partea din spate este ușor decupată și decolteul este rotund pentru un look seducător.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

O poți comanda aici

Rochie tricotată din material fin

Într-o culoare plăcută de muștar, această rochie ocru este foarte simplă și totuși modernă. În croială A cu design în voaluri, aceasta are croială în A, lungime mini și mâneci lungi. Este perfectă pentru sezonul de toamnă atât grație culorii autumnale cât și materialului călduros.

O poți comanda aici

Rochie plisată din tricot

În combinații de bleumarin cu maro, această rochie în pliuri este ideală pentru sezonul de toamnă, când zilele sunt mai călduroase. Ținuta este una lejeră și confortabilă, dar și călduroasă, având și inserții de fir lurex pentru un look elegant. Are mâneci scurte, decolteu discret și textură plăcută.

O poți comanda aici

SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Rochie în carouri din tricot

Încă o rochie tricotată care ni se pare foarte simpatică pentru toamnă este aceasta în carouri. Este cu guler pe gât, crăpături mici pe părțile laterale, adică niște crepeuri faine, și mâneci lungi ușor evazate în partea de jos. Foarte cochetă poate reprezenta o opțiune de look modernă și romantică pentru zilele când plouă.

O poți comanda aici

Rochie din tricot cu aplicații paiete

O rochie elegantă de seară pentru petreceri sau pentru ieșiri în oraș. Aceasta este pe un crem cu reflexii aurii grație paietelor translucide și este căptușită cu elastic pe interior. Are mâneci lungi ușor transparente, dispune de buzunare în față și croiala este una dreaptă. 

O poți comanda aici

Rochie scurtă roșie din tricot neted

Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

O rochie cu croială seducătoare, parte din colecția Vila. Aceasta are model drept confecționat din material textil, decolteu rotund și mânecă lungă oversize. Este confecționată din tricot neted, flexibil și subțire în pattern și fit simplu. 

O poți comanda aici

Foto fr si main: By Look Studio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri