13 Noiembrie 2019 publicat în Shopping 6 share-uri

Nu poate fi o campanie de Black Friday 2019 fără reducerea prețurilor la haine și încălțăminte de firmă. Retailerul Answear anunță campania de reduceri ce începe azi, pe 12 noiembrie și se termină pe 16 noiembrie.

În perioada 12 - 16 noiembrie clienții Answear pot profita de reduceri de până la -70% pentru produsele din mai multe colecții. Magazinul a pregătit oferta și sunt disponibile reduceri de preț la diferite piese de îmbrăcăminte și încălțăminte atât pentru femei, cât și pentru bărbați

Black Friday 2019 - haine și încălțăminte pentru ea

Pulover Amber - Medicine

Acest pulover din colecția Medicine este un model cu guler pe gât confecționat din tricot subțire. Este un model de folf cu fason mulat și tricot neted. Este o piesă elegantă pe care o poți purta atât la o petrecere, cât și la birou.

Poți cumpăra puloverul la reducere de Black Friday 2019 la Answear.

Geacă Vero Moda

Vine iarna și trebuie să te protejezi de frig și de zăpadă, dar asta nu înseamnă că trebuie să porți haine grele. Această geacă din colecția Vero Moda este ușoară cu căptușeală ce-ți va ține de frig. Geaca este cu închidere cu fermoar, buzunare oblice și încheiere cu fermoar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Găsești geaca la reducere de Black Friday 2019 la Answear aici.

Pantofi sport - Love Moschino

Acești pantofi din colecția Love Moschino sunt confecționați dintr-o combinație de material sintetic, textil cu piele naturală, talpa este din gumă, iar interiorul textil. La exterior avem și piele întoarsă și imitașie de piele.

Poți cumpăra pantofii de la Answear la reducere de Black Friday de aici

Black Friday 2019 - haine și încălțăminte pentru el

Tricou Bench

Este sezonul rece, însă asta înseamnă reduceri și tăieri de prețuri la haine de vară. Cum niciodată nu ai prea multe tricouri atunci ai putea să profiți de această ofertă și să cumperi tricoul din colecția Bench ce este confecționat din tricot ornamentat. Tricoul are un decolteu rotund și este 100% bumbac.

Îl găsești la oferta Black Friday 2019 la Answear.

Pantofi Puma

Pantofii Ignite Limitless Sr Fusefit de la Puma au o reducere de preț bună și ai putea să folosești acești pantofi sport minimaliști la alergat, dar și la o întâlnire în oraș. Sunt din material textil, deci sunt foarte ușori.

Poți cumpăra pantofi sport Puma de aici.

Pulover Playful

Puloverul Playful din colecția Medicine este un model cu decolteu rotund confecționat din tricot de bumbac. Are un pattern texturat și este 100% din Bumbac.

Puloverul este foarte colorat și-l poți cumpăra de Black Friday 2019 la Answear.

Gasesti pe elefant si ceasuri la reducere de Black Friday sau genti la pret redus

Foto fr si main: By HighKey /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri