19 Decembrie 2019 publicat în Shopping 41 share-uri

Șosete sau cizme de Crăciun? Nu ne referim la încălțăminte, ci la acele șosețele din material care atârnă, de obicei, deasupra unui șemineu. Tu le pui unde vrei, dar mai întâi alege-le pe cele mai faine!

Șosetele pentru cadouri, care se aleg de Crăciun, au devenit populare la noi doar de ceva timp. Un obicei adoptat relativ de curând, acestea pot fi extrem de atrăgătoare pentru cei mici și apreciate deopotrivă de adulți. Pot reprezenta o scuză perfectă pentru a îmbrăca locuința în cât mai multe ornamente de sezon, dar și pentru a-ți bucura familia și prietenii cu cadouri care mai de care mai simpatice. Ascunse în ciorăpelul de Crăciun, până în ziua de 25 decembrie, când acestea se descoperă cu priviri mirate. Uite mai jos câteva modele drăguțe.

Cizmă de Crăciun cu brad și Moș 

O cizmuliță ornamentală tare simpatică, ce se potrivește întocmai cu temele din acest sezon - este pe roșu, decorată în nuanțe de iarnă și îl înfățișează și pe Moș Crăciun, alăturat mesajului specific “Ho Ho Ho”. Are în plus niște steluțe, un fulg de zăpadă și un brăduț. Această figurină este multicoloră și reprezintă nu doar un aranjament de sărbători, ci și un cadou care va impresiona!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

O poți comanda aici

Ciorăpel de Crăciun în carouri

Din material textil, această șosetă măsoară 32 de centimetri înălțime, ceea ce înseamnă că este extrem de discret și că se poate integra cu stil atât într-o casă, cât și într-un apartament. Într-o combinație de culori de alb și roșu, acest ciorăpel este din material textil. Se remarcă prin figurina oversize pusă central pe șosetuță.

Îl poți comanda aici

 

Husă ciorap pentru cadouri de Crăciun

Această șosetă de Crăciun în stil cizmuliță va deveni o adiție îndrăgită în locuință, în perioada sărbătorilor de iarnă. Cu un design jovial, aceasta are un design vesel și poate servi ca suport pentru o sticlă de vin, dacă vrei să oferi un astfel de cadou. Aceasta se închide în partea de sus (imită niște încălțări de elf) cu o panglică fină fantastică. 

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă

O poți comanda aici

Cizmuliță cadou pe nuanțe metalice

Această cizmuliță combină două nuanțe, auriu și argintiu, și este decorată cu un fulg de nea pe mijloc. Cu paiete reversibile, aceasta este sclipitoare - și la propriu, și la figurat. Este completată cu blăniță albă pe interior și poate reprezenta o decorațiune perfectă pentru tema sărbătorilor de iarnă.

O poți comanda aici

Șosetă Moș Crăciun pe albastru

Ceva mai maricică, această cizmuliță decorativă în care se pot înghesui diverse atenții pentru cei dragi, este specială pentru că îmbină niște tonuri reci - albastru turcoaz, alb și verde kaki. Acest ciorăpel cadou este din fetru și are în partea din față un moșuleț simpatic desenat, unul care iese în relief, pregătit să livreze daruri celor care merită.

5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

O poți comanda aici 

Foto fr si main: By Monkey Business Images /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri