14 Februarie 2020 publicat în Shopping 2 share-uri

De Valentine’s Day oferă-i cadou o vacanță în cele mai idilice și romantice destinații pe care să le vizitați împreună!

Dacă ești în căutarea unui cadou de Ziua Îndrăgostiților, să știi că poți opta și pentru altfel de daruri decât cele materiale. Și ne referim aici la ideea de a construi împreună amintiri de neprețuit. Și nu oricum, ci în vacanțe pe care să le faceți împreună în locuri îndepărtate care să promită aventuri și o idilă ca în basme. Pentru asta am ales câteva dintre cele mai cool locuri, cele mai romantice orașe pe care să le vizitați și din care să vă întoarceți cu memorii de povestit celor dragi.

Vacanță de Valentine’s Day în Grecia

Prin definiție, Grecia este un loc al istoriei și al unui paradis culinar. Insula Creta, însă, se poate dovedi cea mai inspirată destinație pentru cupluri, existând extrem de multe activități de făcut în doi și locuri de explorat. Se pot face plimbări pe plajă, se pot lua cine romantice la lumina lunii, se pot explora vestigii antice (orașul vechi Rethymno pentru influențele renascentiste) sau se poate opta pentru vizite prin zonele rurale (Zaros este un oraș montan fabulos cu multe împrejurimi verzi).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Oferte la city-break în Creta 

City-break de Ziua Îndrăgostiților în Paris

Paris a devenit echivalentul romantismului. Așa am fost obișnuiți să descoperim străduțele pariziene prin filme și cărți - pline de idile, de frumusețe, de oameni visători, de mâncare ademenitoare și de experiențe senzuale. Este locul unde poți descoperi povești fantastice, unde ești tratat regește - spun vizitatorii - și unde artA, plăcerile discrete și aventurile fac parte din cotidian. Desigur, dacă se optează pentru o astfel de destinație, partenerii vor alege împreună care sunt punctele turistice de bifat. Printre ele: comuna Montmarte, peretele iubirii din Piața Jehan Rictus, piața publică Place Dauphine, parcul Montsouris și altele.

Vezi oferte la city-break în Paris 

Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Viena: ofertă city-break

Și Viena, capitala Austriei, este un punct romantic pentru cupluri. De Valentine’s Day îți poți surprinde jumătatea cu un pachet de vacanță în Viena. Există muzee de vizitat împreună, spectacole de operă unice, palate regale cu arhitectură uimitoare de descoperit și multe altele. Printre cele mai romantice lucruri pe care două persoane le pot face în Viena ar fi: plimbări în grădinile Schönbrunn, pictura The Lovers din locația barocă Belvedere, plimbare cu barca pe Dunăre sau cu caleașca, participarea la diverse festivaluri.

Vezi oferte la city-break în Viena 

Ofertă concediu Scoția cu mister și whiskey

Poți lua acest pachet de vacanță chiar acum, de Ziua Îndrăgostiților. Cu multiple experiențe promise, oferta include cazare, pe rând, în Edinburgh, Speyside, Luton. Însă cea mai mare tare chestie este faptul că se vor face diverse tururi care includ degustări de scotch veritabil și ciocolată în cele mai cunoscute și populare distilerii. 

Vezi pachet ofertă city-break Scoția

Vacanță în Florența, Italia

Apusuri memorabile și plimbări cu barca - dragostea este în aer în Florența. Deși nu ai prea multe lucruri de făcut aici, acele câteva care sunt posibile sunt unele de care te vei îndrăgosti. În acest oraș renascentist cu multiple opere de artă care sunt în tot orașul cu un farmec unic și irezistibil nu te vei plictisi. Ar putea fi chiar o opțiune pentru luna de miere. 

Vezi pachet oferta city-break Florența

Foto fr si main: By fokke baarssen /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri