Mesaje romantice de Ziua Îndrăgostiților? Le poți transmite prin cele mai populare cadouri de Valentine’s Day - pernele decorative cu design interesant!

Pentru că Valentine’s Day ne-am gândit să căutam câteva atenții drăguțe pentru jumătatea din viața voastră. Sau cum vrem să încurajăm cadouri dintre cele mai romantice pentru cuplurile care fac din 14 februarie o zi a zâmbetelor și plăcerilor. Dacă nu vrei să riști și să optezi pentru un cadou altfel, mai bine mergi la sigur cu un cadou clasic - o pernă decorativă. Cumva, această atenție s-a tot promovat în rândul cuplurilor și rămas o preferință de oferit de Ziua Îndrăgostiților. Dacă îți plac astfel de lucrușoare, să știi că ai de unde alege. Uite mai jos niște opțiuni faine tare.

Față de pernă Love

De Valentine’s Day, dacă încă nu ai ales un cadou, poți opta pentru o față de pernă care să stea tot restul anului pe pat. Pentru că este atât de simplă și elegantă, fără prea multe culori și stridentă ca design. Este pe negru, are un text simplu “Love” cu alb și niște inimi desenate delicat cu roșu; măsoară 45x45 centimetri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

O poți comanda aici

Față de pernă pentru îndrăgostiți

Această față de pernă este perfectă pentru cuplurile care gustă un cadou subtil. Și aici ne referim la accesoriul acesta, o pernă pe care scrie simplu Mr. Heart. Textul este scris cu alb, pe fundal negru și în lateral se observă o inimă pe auriu. Este de oferit lui, pentru că are o titulatură directă de adresare.

O poți comanda aici

Pernă în formă de buze

Fabricată din poliester și cu umplutura din microsfere, această pernă este extrem de simpatică și de distractivă ca aspect. Confortabilă, moale și perfectă pentru antistres, aceasta este cu siguranță o decorațiune simpatică pentru camera unor îndrăgostiți. Cadoul perfect de oferit de Valentine’s Day.

O poți comanda aici

Pernă personalizată Valentine’s Day

Dacă ai nevoie de o idee pentru cadourile de Ziua Îndrăgostiților sau poate chiar de Dragobete, acest cadou este unul cu mesaj emoționant și clar de oferit persoanei celei mai dragi din viața noastră. Se înfățișează un cuplu sărutându-se, iar deasupra stă scris un mesaj sensibil. Are formă pătrată, este pufoasă și perna oferă suport confortabil.

O poți comanda aici

Pernă cu paiete pentru Ziua Îndrăgostiților

Unii ar spune că este prea mult, dar nouă ne place să spunem că este o pernă cel puțin veselă. Este cu paiete reversibile, într-o combinație de roșu și argintiu. Are un diametru de 30 de centimetri și este în formă de inimă. Cum altfel ar putea de Valentine’s Day.

O poți comanda aici

Foto fr si main: By Mikhail_Kayl /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri