Gențile, obiectele pentru îngrijirea părului sau pijamalele sunt câteva dintre accesoriile la modă pe care le doresc micuțele noastre ca necesar zilnic.

Părinții fac tot felul de achiziții pentru ai lor copii încă de la naștere. Atenți mereu în a selecta materiale de calitate, aceștia aleg site-uri de încredere, de unde cumpără frecvent lucruri necesare copiilor. Pentru școală, casă, dar și pentru ieșirile în parc, copiii au nevoie de o serie de lucruri. Fetițele sunt cele care necesită mai multe decat baieții. Ele sunt mai cochete, doritoare de tot felul de accesorii aflate în trend, spre deosebire de băieți care sunt mult mai practici. 

Gențile, obiectele pentru îngrijirea părului sau pijamalele sunt câteva dintre accesoriile la modă pe care le doresc micuțele noastre ca necesar zilnic.

1. Gențile

Geanta este un accesoriu ideal pentru școală, dar și pentru plimbările în parc. Aceasta este de mici dimensiuni, însă cu buzunare destul de încăpătoare pentru a putea căra lucruri necesare. Dacă vorbim de ieșiri în parc, atunci vorbim despre un recipient de apă, șervețele și de cele mai multe ori de o jucărie. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando

Geanta le poate găzdui pe toate în siguranță pe parcursul călătoriei, datorită închiderii prin fermoar. Are de obicei două compartimente mari în diferite forme în interiorul cărora se mai pot afla unul sau două buzunare micuțe pentru păstrarea obiectelor importante. Clapeta este de obicei prevăzută cu bandă velcro care securizează conținutul. Uneori este dotată cu un buzunar cu fermoar, perfect pentru depozitarea lucrurilor la care este nevoie de acces rapid: șervețele sau chei. Cureaua este ajustabilă ceea ce facilitează transportul genții pe umăr timp îndelungat.

Datorită formei dreptunghiulare a compartimentelor, geanta poate fi luată și la școală în zilele cu ore foarte puține. În ea încape o carte sau un caiet. În zilele normale de școală se recomandă utilizarea unui ghiozdan, căci greutatea manualelor și a caietelor trebuie distribuită uniform pe ambii umeri.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Colecția de genți Gorjuss, disponibilă pe site-ul jadflamande.ro oferă numeroase variante, cu modele florale, diverse imprimeuri si culori.

2.  Accesorii de prins părul

Părul fetițelor este o adevărată bucurie pentru mămici pentru că acestea iubesc să facă codițe și împletituri pentru prințesele lor. Deși dimensiunea părului nu este asemeni lui Rapunzel, fiecare fetiță are șuvițe numai bune de accesorizat.

Elastice de păr

Pentru pieptănatul zilnic, poți opta pentru seturi de elastice de păr. Disponibile în pe toate culorile, decorate cu panglici de diverse modele, fundițele fac ca simpla coadă să devină o coafură în trend.

Bentițe

Bentițele sunt perfecte pentru o mică fashionistă. Acestea reinventează coafura sau transformă cu succes o zi în care părul nu vrea sa stea deloc cum trebuie. Sunt de diferite dimensiuni, în culori pastelate, numai bune pentru o schimbare de look specială.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Cleme de păr

Clemele de păr se folosesc pentru a prinde mai bine suvițele rebele, dar și pentru a decora frumos bretonul. De regulă, acestea  sunt îmbrăcate în panglică textilă, astfel încât să fie ușor de prins și desprins din păr. Aceste accesorii sunt ușor de aplicat chiar și pe părul scurt, aducând un plus de culoare și gingășie outfit-ului zilnic.

3.  Pijamalele

Accesorii potrivite de noapte sau pentru somnul de prânz, pijamalele înveselesc ritualul de adormire a fiecărui copil.  Sunt accesoriile vestimentare care îi trimit către visare!

Fie că sunt viu colorate, ori au imprimate personajele preferate din povești și desene, pijamalele sunt atât de îndrăgite, încât în weekend înlocuiesc complet ținuta zilnică în interior.   

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Pentru ca purtarea să fie o experiență plăcută, trebuie să fii foarte atent la materialele din care acestea sunt făcute. Alege-le pe cele din materiale naturale, cu țesături moi, plăcute la atingere. Asigură-te că optezi pentru o pijama foarte calduroasă, în care pielea trebuie să respire, pentru a evita transpirația.   

Atunci când alegi accesoriile necesare copilului tău, cere-i și lui părerea, explică-i ce avantaje și dezavantaje pot avea unele produsele și ajută-l să ia decizia cea mai bună. Îl faci astfel să înțeleagă și să cunoască beneficiile unui produs de calitate care nu-i pune în pericol siguranța și care îi este de mare ajutor într-o anumită situație. 

Foto fr si main: By AnikaNes /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri