Cele mai noi și stilate modele de geci de primăvară din magazinele online!

Vine primăvara, bine-mi pare, în dulap am o geacă frumușică tare :). Haideți să mai uităm un pic de griji, probleme și virusuri de primăvară și să ne infuzam spiritul și cu o explozie de soare, culoare, și bucurie. Magazinele online au pregătit pentru noi în acest sens câteva modele de geci de primăvară speciale, clasice sau în pas cu cele mai noi tendințe, după gustul și alegerea fiecăreia.  

Geci dama primavara 

1. Geacă de ploaie cu glugă Kendra pentru primăvara 2020

Un model iconic pe care îl vei folosi ani de-a rândul. Geacă de ploaie galbenă nu trebuie să lipsească din garderoba unei doamne chic, care își dorește să fie admirată indiferent de vreme. 

O poți comanda aici 

2. Geacă de damă stil biker pentru primăvara 2020

Un model scurt, cu aspect metalizat, într-o culoare curajoasă dar feminină. Această geacă de damă poate fi purtată atât primăvară, cât și toamna, asortată cu botine, o rochie maxi și o atitudine pe măsură. Nu poți rămâne într-un con de umbră cu o asemenea ținută!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

O poți comanda aici 

3. Geacă Levi’s de damă din denim pentru primăvara 2020

Brandul Levi’s a revenit în forță în ultimii ani cu câteva modele clasice care și-au regăsit drumul în lumina reflectoareor. Prin tre ele, jachetă din denim. În primăvară 2020 vine cu un upgrade senzațional - căptușeală de blană sintetică, un detaliu pe cât de chic, pe atât de călduros. O vei adora!

O poți comanda aici 

4. Geacă de damă Violetă by Mango pentru primăvara 2020

Colecția Violeta by Mango este destinată femeilor cu forme, pasionate de modă și de frumos. Printre piesele care definesc această colecție se găsește și această geacă din denim și detalii împletite. Este un model elegant care face fără doar și poate trimitere către celebra Coco Chanel și al sau stil inegalabil. Vei descoperi că o poți purta în nenumărate combinații elegante!

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

O poți comanda aici 

5. Geacă de damă Koton pentru primăvara 2020

Această jachetă ușoară cu vatelină și aspect matlasat este o piesă pe care o vei lua pretutindeni cu ține. Vei descoperi că este ușor de strecurat în geantă, versatilă și, la nevoie, călduroasă. Este o piesă vestimentară ideală pentru vremea schimbătoare a primăverii când ai nevoie de o jachetă călduroasă dar compactă pe care o poți lua cu ține peste tot. 

O poți comanda aici 

6. Geacă Desigual de damă pentru primăvara 2020

Ca de fiecare dată, Desigual vine cu modele inedite. De acesta dată combinația dintre denim și flori cu paiete Brooklyn transformă modelul clasic de jachetă din denim într-o explozie de culoare și de stil. Foarte curând această geaca va deveni piesa preferată din garderoba ta!

O poți comanda aici 

7. Geacă Max&Co de damă pentru primăvara 2020

Această geacă este o investiție splendidă pentru garderoba ta. Poate fi purtată atât în combinații elgante cât și casual și garantează un efect “wow” la fiecare purtare. Calitatea și stilul sunt vizibile în fiecare fibră a acestei jachete roșii decorată cu volane. 

Poti comanda geaca aici 
 

Geci fete primavara 

Gecile de primăvară pentru fete pot fi purtate în atât de multe variante - de la ținute sporty chic la un look complet elegant și sofisticat. Iată câteva idei interesante perfecte pentru următoarele săptămâni: 

1. Geacă de fete bomber din denim cu franjuri și zgârieturi

În cazul în care îți dorești un look complet din jeans, încearcă să asortezi o pereche de blugi mom fit cu o această geacă bomber din denim. Alege un tricou cât mai basic (alb sau o nuanță crem, nude) și converși. 

O poti comanda aici 

2. Geacă de primăvară argintiu metalizat cu două fețe 

Ce zici dacă i-ai spune "Bun venit" primăverii într-un stil colorat? Această geacă de primăvară are două fețe - una argintie, perfectă pentru zilele în care îți dorești să porți o ținută modernă și una cu imprimeu floral în nuanțe pastelate pentru look-urile elegante și chic.

O poți comanda aici 

3. Geacă somon de primăvară

Alege geaca Flary pentru a-ți completa ținuta într-o zi de primăvară! Geaca este lejeră, cu volane maxi, buzunare pe față și glugă.

Poti comanda geaca de primavara aici 

4. Geacă de fete Desigual 

Vrei o ținută care să întoarcă priviri? Atunci această geacă de fete pentru primăvară este perfectă pentru tine. Modelul este confecționat dintr-o combinație de țesături diferite și are numeroase imprimeuri interesante.

O poți comanda aici 

5. Geacă de fete pentru primăvară Medicine

Geaca tip biker nu trebuie să îți lipsească din garderoba de primăvară. Modelul este confecționat din piele ecologică și poate fi asortată în atât de multe combinații vestimentare.

O poți comanda aici 

6. Geacă de fete cu franjuri pentru primăvară

Lasă-te inspirată de look-urile festivalurilor și alege pentru această primăvară ținute bohemiam chic. Această geacă de fete cu franjuri poate fi purtată cu fuste cu imprimeu floral și botine până la gleznă.

O poți comanda aici 

Geci de primavara dama elegante 

Gecile de primăvară elegante trebuie să facă parte din garderoba ta pentru că sunt ușor de adaptat și de purtat. Acestea pot fi îmbrăcate atunci când mergi la birou sau când ai o întâlnire importantă și vrei să faci față cu stil capriciilor vremii de primăvară.

1. Geacă de primăvară elegantă Mira

Începe primăvară cu o ținută elegantă și jucăușă completată de această geacă cu un design special. Această este croită dintr-un material roz pudrat și are mâneci trei sferturi. În completarea aerului de candoare, geaca de primăvară are inserții delicate de tul și paiete.

Geaca este disponibilă aici

2. Geacă de primăvară elegantă Anca

Următoarea sugestie de geacă are, printre altele, marele avantaj de a fi ușor de purtat cu orice tip de ținută, indiferent că te pregătești să mergi la birou sau începi o zi de relaxare în parc. Geaca neagră este croită dintr-un fâș ușor și este decorată cu inserții de flori negre 3D.

Geaca este disponibilă aici.

3. Geacă de primăvară elegantă SunShine

Unul dintre motivele pentru care ne place primăvară atât de tare este faptul că a venit în sfârșit momentul fustelor diafane. Prin urmare, caută în dulap fusta preferată care se va potrivi de minune cu această geacă din denim. Pentru o doză de eleganță, aceasta este decorată cu perluțe, dantelă și aplicații florale.

Geaca este disponibilă aici.

4. Geacă de primăvară elegantă Villena

Ieși din tipare cu această creație pe care pare că e bordată chiar primăvara! Jacheta Desigual va aduce un strop de culoare și de inedit oricărei ținute pe care o vei purta în acest anotimp. Spatele și pieptul piesei vestimentare sunt croite din denim clasic, iar mânecile sunt tricotate. De asemenea, geaca are în față inserții florale colorate presărate și cu paiete.

Geaca este disponibilă aici.

5. Geacă de primăvară elegantă asimetrică

Cu o croială spectaculoasă, stil rochie, această geacă îți va ține de cald și te va feri de capriciile vremii de primăvară. Aceasta este făcută în România dintr-un fâș satinat și se închide în față cu fermoar.

Geaca este disponibilă aici.

6. Geacă de primăvară elegantă din imitație de piele întoarsă

Această ultimă sugestie este croită din imație de piele întoarsă și este prevăzută cu un guler îmblănit detașabil. Geaca de primăvară are buzunare, se închide cu fermoar și este prevăzută cu o curea care accentuează talia.

O poți comanda aici 

Geci de primavara dama ieftine

Pentru că primăvara își face simțită prezența din ce în ce mai tare, îți prezentăm câteva modele de geci de primăvară frumoase, confortabile și în același timp ieftine. Poți găsi produse de calitate și de un bun simț estetic și la prețuri rezonabile, fără să îți faci o gaură în buget. Mai jos găsești dovada.

1. Geacă de primăvară la 79,90 lei

Această geacă de primăvară neagră, din material matlasat, este nu doar foarte simpatică, dar și trendy în același timp și o poți purta cu multiple ținute fără să îți faci probleme că nu se asortează. Negrul este extrem de versatil și poate fi purtat cu orice și în infinite combinații. Arată perfect cu jeanși și ghete casual-chic sau chiar rock –chic.

O poți comanda aici 

2. Geacă de primăvară Bomber

Gecile bomber sunt de ceva timp în tendințe, iar această geacă  bomber din colecția Haily's într-o nuanță de cafeniu cald și din imitație de piele întoarsă poate fi alegerea perfectă pentru a fi purtată cu o ținută deopotrivă eleganță sau sport, dar și modernă în același timp. Dispune de manșete și finisaje în dungi ale gulerului.

O poți comanda aici 

3. Jachetă de denim ieftină și modernă, cu imprimeu tip text

Denimul este un material nemuritor, iar dacă îți dorești o jachetă tinerească și modernă dintr-o astfel de textilă, să ai în vedere și faptul că se poartă cele cu diverse imprimeuri sau mesaje expuse pe ele cum este această geacă WOWww :). 

O poți comanda aici 

4. Geaca de primăvară ieftină, din piele ecologică

Această  geacă de primăvară ce combină într-un mod armonios și plăcut ochiului negrul cu alb nu va trece neobservată pe strada căci tocmai simplitatea sa o recomandă și o face să iasă în evidență. Arată superb deopotrivă  purtată cu fustă sau cu pantaloni tip culottes, iar pielea din care este confecționată este sintetică.

O poți comanda aici 

5. Geaca de primăvară cu fermoare pe mâneci

Această geacă de primăvară neagră iese ușor din tiparul clasic casual și este înviorată de jocul fermoarelor dispuse de-a lungul mânecilor. Dispune și de buzunare laterale și manșete elastice și poate fi purtată cu orice: fustă, jeanși sau pantaloni.

O poți comanda aici 

6. Palton de primăvară ieftin, cu cordon în talie

Un trench va rămâne întotdeauna acea piesă vestimentară care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Modelul de trench pe care vi-l propunem este nu doar la un preț decent, dar conferă și o alură de eleganță și distincție atunci când îl purtați datorită gulerului adânc în V. De asemenea, cordonul cu care se prinde în talie are rolul de a pune în evidență silueta. 

Îl poți cumpără de aici 

Foto fr si main: By Photo Book Pro /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri