17 Martie 2020 publicat în Social 7 share-uri

Colegiul Psihologilor – filiala Constanța oferă gratuit 24/7

Comunicat de presă

Conform ultimelor raportări, la nivel planetar s-au înregistrat peste 170.000 de cazuri de Coronavirus, iar numărul deceselor a depășit pragul de 6.500. În același timp, aproximativ 6.000 de cazuri sunt considerate ca fiind grave sau critice, iar numărul pacienților vindecați este de 77.790 persoane, potrivit site-ului Worldometers.info. În țara noastră, numărul persoanelor depistate pozitiv cu virusul Covid-19 a atins numărul de 158 de cazuri, iar din fericire nu s-a înregistrat până în momentul de față vreun deces.

În acest context, Colegiul Psihologilor din România – filiala Constanţa s-a organizat să ofere consiliere psihologică telefonică pentru persoanele din județul Constanța, care dezvoltă atacuri de panică sau stări de anxietate cauzate de fenomenul Coronavirus. În cadrul acestei celule de criză organizată de Colegiul Psihologilor – filiala Constanța vor participa psihologi-voluntari specializați în psihoterapie, consiliere psihologică, psihologie clinică, psihologie aplicată în domeniul apărării, ordinii publice și siguranței naționale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

“Este un moment greu pentru noi toți, dar cea mai bună soluție este să rămânem calmi, să ne informăm din surse credibile, autorizate și să respectăm instrucțiunile venite de la autoritățile statului. Pentru persoanele care au dezvoltat stări de anxietate sau atacuri de panică, Colegiul Psihologilor din România – filiala Constanța va asigura 24 de ore din 24 consiliere psihologică prin telefon, astfel încât să încercăm să reducem gradul de panică instalat în rândul populației”, declară prof. univ. dr. Mihaela Rus, preşedintele Colegiului Psihologilor din România – filiala Constanţa.

Foto fr si main: By underverse /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri