Un ten frumos și îngrijit poate spune mai multe decât cartea de vizită, intinerindu-ne cu ani buni. Tumericul este un puternic antioxidant, tratează petele rămase în urma coșurilor, dar și pe cele solare, calmează tenul iritat, hrănește pielea și îi conferă luminozitate.

Vă propunem 3 măști extraordinare cu turmeric, pentru toate tipurile de ten, cu ingrediente la indemână, astfel încât vă puteți prepara chiar voi această masca, în intimitatea căminului.

1. Masca  homemade cu turmeric, pentru tenul uscat

Această mască este intens hidratatnta și regenerantă, ușor exfoliantă, pentru a îndepărta zonele devitale care se formează la suprafața tenului uscat. Este totodată o mască foarte hrănitoare, cu efecte de întinerire, luminozitate și antirid.

Ingrediente:

Mod de preparare: se amestecă bine toate ingredientele, cu excepția zahărului. Se curăță foarte bine tenul, apoi se aplică un prosop cald pe față preț de câteva minute sau se face saună facială, însă nu la temperatură foarte înaltă. Această tehnică are rolul de a deschide porii și de a spori circulația sanguină la nivelul pielii, astfel că ingredientele active din mască să pătrundă profund la nivelul tenului și să fie absorbite cu ușurință.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Se aplică unoform masca pe față și gât, apoi se tamponează și se masează cu zahărul de cocos, pentru un efect de exfoliere blândă.

Masca se lasă să acționeze 15-20 de minute, după care se îndepărtează cu apă caldă din abundență și săpun sau gel de curățare.

Puteți apoi să folosiți cremele și tratamentele obișnuite pentru îngrijirea tenului.

Masca este recomandată săptămânal, preferabil seara, când nu ieșiți afară, nu vă expuneti la soare, praf sau poluare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri